ciekawi mnie kiedy obecni tu fani PB mieli pierwsza stycznosc z tym serialem? Wiele osob pisze, ze obejrzalo pierwszy sezon za jednym razem. Tez bym tak chcial ;] Dlaczego? Ano bo ja musialem czekac na odcinek 1x14 az 2 miesiace!! Zaczalem ogladac ten serial w grudniu 2005. Obejrzalem te odcinki co byly (13) i potem bylo wieelkie czekanie na 14 odcinek. Pamietam jak nie moglem sie doczekac. To bylo straszne. Upppsss... rozgadalem sie. A wiec kiedy obejrzeliscie PIERWSZY odcinek PB?
Ja pierwszy odcinek PB obejrzałem w grudniu 2005 roku. Jeszcze całej serii nie było, ale te 12 odcinków co miałem to fakt, że obejrzałem naraz :D
A i widze nieścisłość co do twojej wypowiedzi gdyż 14 odcinek PB był emitowany po 4 miesięcznej przerwie chyba ok. 20 marca czy jakoś tak :P
2 miesięczna przerwa była teraz w 2 sezonie...
Serial "połknąłem" w około 10 dni, a oglądałem go gdzieś w okolicach maja. Cos mi się tak wydaje :)
bo pierwszy odcinek obejrzalem w grudniu 2005, a skonczylem ogladac odcinek 1x13 w polowie stycznia. Wiesz, dawkowalem sobie, bo wiedzialem, ze nastepny odcinek, tj 1x14 bedzie emitowany w marcu (jeszcze wtedy nie bylo wiadomo dokladnie kiedy). Jak wiadomo od stycznia do marca sa 2 miesiace. Wiec gdzie tu niescislosc?
heh luzik :) myślałem, że połknąłeś naraz tak jak ja te 12 pierwszych odcinków. Nie mogłem się powstrzymać ... wszystko przez SubEdita - łotr sam otwierał mi następne :P
Pierwszy odcinek obejrzałam 18 stycznia 2007.I obejrzenie wszystkiego (1 sezonu i 2 sezonu do 13 odcinka) zajęło mi 4 dni.Serial tak mnie wciągnął ze nie dało się przestać oglądać.A jutro 15 odcinek się zobaczy!!!
ja pierwszy odc obejrzalem gdy na necie byl 3 odc 2 Seri ( 9/4/2006 ) sciagnelem 22 odc 1 seri no i te 3 odc 2 seri lacznie 25 odc obejrzalem w 4-5 dni :D i teraz czekam na 2x15 juz dzis :D
Pierwszy odcinek obejrzałem pod koniec sierpnia 2006, później odcinki leciały z torrentów jeden za drugim. Pamiętam, że jak skończyłem 1 sezon, już były, jak dobrze pamiętam, 4-5 odcinki 2 sezonu.
Pierwszy odcinek obejazałem niedawno - listopad 2006 ;) Zaraz potem sciągnąłem reszte pierwszego sezonu i drugi, teraz oczekiwanie jutrzejszego dnia i 15 odcinek II serii - "The message" :D
juz kiedys byl taki temat, ale napisze jeszcze raz. gdzies kolo polowy lipca, mniej-wiecej doba przed monitorem (przerwy tylko na jedzenie i papierosy). potem bylo okrutne (miesiac chyba, niby nic, ale kazdy kto przechodzil podobne chwile wie jak sie to ciagnie) czekanie na 2gi sezon. i jeszcze gorsze rozczarowanie. ale to juz inny temat...
co wy takie slabiaki ;p ja juz pierwszy odcinek obejrzalem w marcu 2006 :D i od razu walnalem sobie te 13 odcinkow i potem sciaganie kolejnych co tydzien ;p
ja jakos 4 tygodnie temu widzialam pierwszy odcinek a potem w tydzien obejrzalam wszystkie odcinki do 13stego odcinka drugiej serii bo musiala czekac na 14sty w foxie;)ale 14sty odcinek tez juz widzialam wiec dzis juz sciagam 15sty:D
Tak jak ty pare dni po emisji 13 w tel. jak sie pojawiły napisy ogladałem.
Tak swoją drogą to ja wszystkie seriale oglądam na raz (i serie filmów np gwiezdne wojny). Polecam jeszcze Taken (7Gb 10cd 15h :D) i 4400 (to dla ludzi takich jak ja czyli lubiących sf)
heh... to widze, ze jestem jednym z pierwszych na filmwebie, ktorzy zaczeli ogladac PB (grudzien 2005)
P.S.
4400 to dla niektorych taken 2.
Pierwszy odcinek obejrzałam w styczniu 2007 roku, ale szczerze mówiąc nie czekałam na resztę, po prostu mam je na komputerze ;)
siema ja oglądałem 1 odcinek na polsacie jakos zaraz po 28 stycznia
i naprawde film przypał mi do gustu jeszcze Polsat wypuscił 2 odcinki co bardziej podkreciło akcje i ciekawosc do tego filmu
Dła bym wszystko zeby serial leciał po 2 odcinki i nie tylko w niedziele
Pozdro dla wszystkich fanów Prison Break !!!
Ciekawe jak sie skonczy historia 2 braci :)
ja też pierwsze dwa odcinki serialu oglądnołem na polsacie i tak mnie zaciekawiły że praktycznie na drugi dzień załatwiłem sobie cały sezon i oglądnołem go w 2 dni(fajna ta funkcja sub-edita że po skończonym odcinku następny włancza się automatycznie)
Podzielam Twoje zdanie.Za bardzo przeciągneli w czasie emisje tego serialu.Ja bym dużo dała żeby zrobili z tego jeden dobry film....no ale pomarzyć dobra rzecz:)pozdrawiam
2 tygodnie temu wypalilam plytke z pierwszą serią i 13 odcinkami drugiej serii i poogladalam to wszystko w tydzien ; o ten serial strasznie wciaga zreszta nowe odcinki mi sie automatycznie wlaczaly :P a teraz co tydzien czekam na nowe odcinki .. poogladalam 15 i juz sie 16 nie moge doczekac !! : o jeszcze tylko 2 dni xD
pierwszy raz w tv na polsacie :) osobiscie wole filmy ogladac w Tv niz na kompie to odbiera te oczekiwanie i smak filmu :)
Pierwszy odcinek obejrzałam bodajże w listopadzie 2006. Pamiętam, że jakoś nie mogłam ściągnąć napisów, i podczas oglądania czasami wertowałam słownik :P
Widze ze jestem jedyny ktory oglada prison break od samego poczatku, czyli od pojawienia sie pierwszego odcinka, a wlasciwie od jego przed premiery bo z tego co pamietam to pierwszy odcinek wyplyna do sieci.
hehe jaa ten serial obejrzalam w ferie..czyli w polowie stycznia:P jak czytam wpisy ze ktos widzial w 2005 roku to stwierdzam ze szybko sie obudzilam:P 1 sezon widzialm chyba w 2 dni:] 13 odcinkow drugiego sezonu tez jakos w 2 dni no ale juz sie wtorku nie moge doczekac kiedy to wyjdzie 16 odcinek;)a oczywiscie dzisiaj na polsacie tez ogladalam, a lektora nie skomentuje chociaz nie jest najgorzej;)pozdrawiam wszystkich:)
wow ale ten czas leci :) tak się cofam w czasie i rzeczywiście koniec 2005 roku :) najgorsze w tym serialu są przerwy świąteczne, wakacyjne itp.. :/ czekać na C.D. 3 miesiące to straszne męki :]
Pierwszy odcinek ogladalem dzien po tym, jak pojawil sie w sieci. Kolejne rowniez i w ten oto sposob jestem caly czas na biezaco - posiadam caly serial, tzn. wszystkie dotad wyemitowane odcinki.
Serial super! Z niecierpliwoscia czekam na kolejny odcinek :)
no to jest właśnie to co u was w komentarzach widze ze dużo osób oglądneło film już na kompie ale w jakis inny sposob ja wole czekac i ogladac go teraz w tv bo jak gdzies juz usłyszałem niesamowite jest to czekanie nagle jakas fajna scena i nagle koniec to jest wlasnie to dzieki temu film napewno lepiej sie oglada w tv niz na kompie jeszcze raz polecam film tym ludziom co maja dosc fali zbrodni i kryminalnych ten serial jak narazie bije wszystkie :)
ja zaczalem ogldac jak jak zaczela sie emisja serialu na polsacie i wogole nie bede sciagal z neta ten tydzien jakos wytrzymam nawet reklamy mi nie przeskadzaja to forma przywyczajenia licze tylko nato ze polsat wyemituje szybko druga serie
No naprawdę świetny serial. Ja podobnie jak wielu innych zaczełem oglądać go na Polsacie kiedy były emitowane 2 pierwsze odcinki.. Powiedżcie mi ci już bardziej zorientowani w serialu co będzie się działo dalej?????
Fakt,oczekiwanie na kolejny odcinek ma pewien urok;)))Nie,lepiej nie piszcie co bedzie sie dzialo:P ewentualnie ogolnikowo:P