PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224924
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Dzisiaj patrzyłem do telegazety i są wybory miss coś tam a potem 2 odcinki gotowych na wszystko. zdawało mi się że za tydzień mają puścić pilot, a tu doopa :(

ocenił(a) serial na 10
hornet

Według reklamy, którą puszczają na Polsacie to pierwszy odcinek wyświetlą 28 stycznia :) Już nie mogę się doczekać (chodź widziałam już pierwszy sezon, chętnie obejrzę jeszcze raz)!!!
Pozdrawiam!!!

antenka_3

28 stycznia pierwsze dwa odcinki, potem co tydzień juz jeden. Tyle razy to już było wałkowane..

ocenił(a) serial na 9
oliina

Dajcie sobie siana z emisjami z dupnymi lektorami. Nawet na publicznych torrentach PB potrafi śmigać po 200kb/s. Pare godzin i masz 2 sezony.

ocenił(a) serial na 5
thomek

smiga 200 kb/s jak masz neta 2 mbit a jak np. 512 ?! to juz tak pieknie nie jest ;/

ocenił(a) serial na 9
era

no to wtedy ze 2 dni i masz całość :) nie widze problemu :)

ocenił(a) serial na 9
hornet

a ja bede ogladal w TV. chce zobaczyc jak lektorzyny potrafia spiepszyc taki serial jak PB ;) moze byc smiesznie, chyba ze sie wkurrwrze i daruje sobie ;) pozdro

hornet

Jak będzie serial dobry to postaram się nie zwracać uwagi na lektora. Ten serial postanowilem ogladac w tv bo juz mi powoli braknie miejsca na kompie. A wracając do lektora to ostatnio patrzyłem na 4400 na tvp1 i faktycznie psuje troche klimat. Ale już w buffy na tv4 jakoś oglądam normalnie.