PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224919
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

klucz

ocenił(a) serial na 10

ciekawe mnie do czego jest ten klucz ktory ma Sara...z tego co pamietam znalazla go przy swoim ojcu gdy umarl.Może jest tam cos co pomoze braciom??:)w koncu w zwiastunie odcinka 11 ojciec zbiegów powiedzial: ze sara jest kluczem do wszystkiego.moze wlasnie o klucz mu chodzilo...co o tym myslicie?
btw.watek Sary I Michaela super...jak on na nia patrzy hmmm (buja w obłokach) :D:D

ewa_dnb1___

pewnie bedzie to klucz do skrytki, w ktorej znajduja sie dokumenty swiadczace o niewinnosci lincolna.
mnie ta sara denerwuje, kojarzy mi sie z ewelina flina, mam nadzieje, ze zginie w jakims odcinku :D

Choco_late_2

nie bluźnij ;)
Sara jest świetna, powinno być jej więcej, z Michaelem oczywiście :)

ocenił(a) serial na 9
oliina

Jedyną osobą jaka mnie drażni, to ten żołnierzyk. Jest doprawy irytujący, choć w ostatnich odcinkach nie aż tak bardzo :)

ocenił(a) serial na 10
opoz

jaki żołnierzyk?? chodzi ci o C-NOte??
Również uważam ze Sara jest świetna i powinno być wiecej scen z nia i Michaelem:D:):)

ocenił(a) serial na 9
ewa_dnb1___

No żołnierzyk jest tylko jeden, co prawda były już, ale jednak żołnierzyk :)

ewa_dnb1___

Mnie sie ona nie podoba. Michael jest dla niej za dobry. Fajnie by bylo jakby w ktoryms odcinku pojawily sie ,, momenty " z nimi w rolach glownych a potem cos sie stalo Sarze i tym razem nikt by jej nie uratowal.
Innym bohaterem, ktory mnie drazni to Mahone. Jest nawiedzony :P

ocenił(a) serial na 10
Choco_late_2

Nawiedzony to był ksiądz, który uczył w mojej szkole:)

ocenił(a) serial na 10
blog_zamkniety

a mi sie nie wydaje ze jest za dobry.przeciez to w koncu przez niego sara zostala wplatana w cala afere,narazona na niebezpieczenstwo no i jeszcze nie zapominajmy,ze stracila ojca...tak wiec nie wiem czy to jest nadmierna dobroc.poza tym gdy sie kogos kocha to chce sie jak najlepiej dla tej osoby.michael kocha sare (przynajmniej na to wyglada) dlatego zachowuje sie tak a nie inaczej.

ocenił(a) serial na 10
Choco_late_2

zgadzam się co do Sary, chciałabym żeby jak najszybciej znikneła :) a co do Mahone to moim zdaniem jest rewelacyjny, mogliby nakręcić o nim oddzielny serial :) :) :)

ocenił(a) serial na 7
Dii

wracajac do tematu: sara posiada klucz zapewne do jakiejs skrytki badz szuflady w ktorej znajduje sie najprawdopodobniej krazek cd, pendrive albo cus w tym stylu na ktorym jest nagranie telefoniczne z zabitym wiceprezydentem kilka dni po jego zekomej smierci...

a co do bohaterow: agent mahone bardzo przypadl mi do gustu...poza tym postac willy'ego fitchnera / nie wiem czy dobrze napisalem ;p/ podoba mi sie tez z innego ciekawego serialu "invasion" gdzie takze gral przedstawiciela prawa :D no z taka tylko roznica ze komendantem komisariatu policji ;)co do watku milosnego mysle ze poki stoi na takim poziomie na jakim jest to tak powinno zostac...zglebianie sie w to spowoduje ze film zamiast byc sensacyjnym stanie sie kolejna telenowela...