tak mnie trzyma w napięciu to wszystko pooglądałem trailer do 12 odcinka 2 sezonu i dalej nie wiem czy sara zginie czy nie- oby tak nie było
eeee, fajnie masz a ja dopiero jestem na 10-tym odcinku i dalej juz nie mam, czyli mówisz że kolejne juz są?
no i włąśnie chce jak najszybciej wiedzeć czy zginie czy nie oby już tak w 13-14 sie wyjaśniło bo z trailera do 12 odcinka dalej była torturowana
no włąsnie ja widziałam to samo ale nie moze tak poprostu wyzionąc ducha..;]Mocna babka a pozatym juz widzieliśmy ze nawet śmierc nie daął jej rady..;]Nie chce zbytnio spoilerowac ale
Czytałąm ze w którymś dcinku Sara ma cos zrobic.. nie pamietamw którym 12 lub 13 wiec jej razcej nie utopi;]
Nie chciałbym was martwić, ale na 13 odcinku w tym roku seria się kończy, następny- 14 odcinek w lutym :)
kurcze aleś mnie pocieszył, :( eeee, spoko żartuje, szkoda że trzeba tak długo czekać
Właśnie, kiedy będzie 12 odcinek, już nie mogę się doczekać. A tak, mam nadzieję, że Sara nie zginie. A propo obiło mi się o uszy, a właściwie to znajomy mówił, że ma być 12 odcinków tylko, ale nie chcę mi się w to wierzyć. Pozdro dla wszystkich fanów Prison Break i użytkowników Filmweb'a.:-)
nie bedzie 12 odcinków!
ostatni w tym roku odcinek jest u nas 28.11 i potem przerwa, miała byc do 2 połowy marca ale dzis sie ukazał news że prawdopodobnie od 22 stycznia bedzie kontynuacja sezonu 2, i mają byc też 22 odcinki jak w s1
Sara do 13 odcinka napewno wystepuje, nie ma jej w cascie do 14 ale to jeszcze niczego nie przesądza, jest teraz zbyt ważna żeby mieli ją usunąć z serialu (zresztą w jednym odcinku jej wcale nie było)