PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224914
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

może by tak w Polsce?

użytkownik usunięty

wszyscy zachwalają, oglądalność w USA przebija inne seriale, forum, chociaż serialu nie emitowano w Polsce pęka od komentarzy,
Może jakaś stacja polska by się tym zainteresowała? Z chęcią obejrzałbym ten serial w TV!

ocenił(a) serial na 10

Nie Ty jeden. Przerwa w LOST skłoniła mnie wypełnienia pustki i do ściągnięcia pierwszego odcinka "PB". Obejrzałem i obecnie ściągam drugi, bo tak mnie wciągnęło, że nie mogę powstrzymać chęci zobaczenia co będzie dalej. Oczywiście wiem jaki będzie przebieg wydarzeń, bo czytałem (niestety) spoilery, ale mam nadzieje, że serial mnie mile jeszcze zaskoczy.

Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 7
Cineman_3

no ja tez jestem ciekaw czy jakakolwiek telewizja w Polsce zechce emitowac ten serial...i chyba nawet filozofowie nie maja pojecia dlaczego tak sie dzieje ;p

Cineman_3

no niestety tez sie rozczarowalem przerwa w lost ogladam 13 odcinek pb i jest ok ale wole lost poco czytales przebieg wydazen ja tego nigdy nie robie bo nie chce nic na ten temat wiedziec to pieprzy caly klimat ile ma byc wogole sezonow lost?prosze o info pozdrawiam

ocenił(a) serial na 2

Swego czasu czytałem gdzieś (chyba na Hataku ale nie jestem pewien), że żadna polska stacja nie planuje póki co zakupu PB, więc emisja w tv póki co nam nie grozi. Ciekawe czy to polska tv (publiczna jak i prywatna) jest taka zacofana i nie wie co w trawie piszczy, i co jest na czasie (w co wątpię, gdyż z powodzeniem emituje choćby Lost, Supernatural, Battlestar Gallactica), czy to z wytwórnią FOX tak ciężko się negocjuje (9 sezon X-Files ponoć nawet w 2007 roku nie ma szans na premierę w polskiej tv, choć to pewnie marne starania tvp2, która wypięła się na widzów tego serialu), i zakup tego serialu póki co nie przyniesie wymiernego zysku. Whatever
Kto nie widział jeszcze PB niech nadrabia zaległości. Naprawdę warto.