PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224924
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

nie ogladaeles/as to nie wchodz. male streszczenie odcinka >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
po dwumiesiecznej przerwie nareszcie powrocil prisonek. no i odcinek zaczyna od momentu jak zakonczyl sie w listopadzie. mianowicie, jak Mahone dostal kulke. brawurowo przeprowadzona ucieczka, zwlaszcza przez blokade obeszlo sie bez gruntownej kontroli pojazdu ;)
jesli chodzi o Bellicka to chlopakowi nie najlepiej sie zaczyna pobyt w pierdlu. juz na boisku zaczepiony przez niggera ze dwa razy wiekszego od niego, Bellick zobowiazuje sie oddac mu swoje ciasteczko po obiedzie, hehe. Taki biedny i ztyrany oddaje mu ciacho, ale zarazem nokautuje niggera na podloge, tym samym podpisujac na sibie wyrok smierci. teraz czeka go nocka, na ktorej straznicy otworzyli cele, to bedzie tzn "do or die" dla Bellicka.
T-bag za to terroryzuje swoja dawna sympatie i watek jest pozostawiony na dalsze odcinki.
zonka C-note'a wpakowala sie w niezly bigos i nie ma za bardzo mozliwosci na odbicie jej...
Mahone "caly i zdrowy" leci na ratunek synowi, ktorego auto potracilo, tym samym wychodzac na przekor mr. Kimmowi.
W koncu Kellerman i bracia porwali Steadmana, Michael dzwoni do wiadomosci i podaje gdzie sie znajduje, ma na celu poddanie sie i ujawnienie calej terii konsiracyjnej. ale niepostrzezenie Steadman przechwytuje bron Linca i mimo przekonywania Michaela, strzela sobie w szyje, w sumie wszystko wskazuje ze to rana smiertelna, ale z prosonkiem to nigdy nie wiadomo ;)no i na koncu jeszcze policja otacza hotel w jakim sie znajduja. odcinek osobisice oceniam na bardzo dobry. teraz juz tylko oczekiwanie na odcinek 15.

ocenił(a) serial na 10
Gobblin

Ja pierdo... znowu ten pajac spoilerowiec. Idź człowieku chlastać się na polskie forum o Skazanym na Śmierć. Tu się dodaje komentarze, a nie spoilery - poczytaj regulamin głąbie.

proxi5

no tak, dziecko neostrady czy jakis drech dorwalo sie do kompa i demonstruje swoj poziom... nie podoba ci sie cos to omin temat. mam prawo pisac co i o czym mi sie podoba. nazwalem post a odpowiedniopo to zeby takie matoly jak ty co dopiero skladaja litery omijaly szerokim lukiem. nastepnym razem w temacie umieszcze twojego nicka zebys tego nie czytal. dramat jacy debile na tym filmwebie...

ocenił(a) serial na 10
Gobblin

Przecież to ty jesteś debilem. Po każdy odcinku wchodzi takie dziecko na Filmweb i pisze co się zdarzyło. To trzeba być ćwierćgłówkiem albo całkowitym tępakiem, żeby coś takiego robić. Idź się podniecać gdzie indziej.

proxi5

ej trzeba byc tepakiem zeby wchodzic w watek "14 odcinek nie ogladales to nie wchodz" i oczekiwac ze tam nie bedzie spojlerow.

No dobra, wiec do tych ktorzy ogladali i wchodza:P
Podobalo sie? Jak dla mnie calkiem spoko odcinek. Steadman mnie rozwalil na koncu - znowu wszystko wpiz... ehh...:P

ka_sia_

"ej trzeba byc tepakiem zeby wchodzic w watek "14 odcinek nie ogladales to nie wchodz" i oczekiwac ze tam nie bedzie spojlerow. " no wlasnie dlatego to jest temat po obejrzeniu, zeby nikt nie mial pretensji ze sobie niechcacy przeczyta wszystko przed obejrzeniem odcinka. geeez, dawno nie widzialem takiego buntu ;)

proxi5

gosciu odpusc sobie. nie zalozylem tego tematu zeby sobie z toba dyskutowac, bo nie mam czasu na jalowe gadki z drechami. nie mam zamiaru cie wyzywac bo szkoda mi slow na ciebie. omin sobie ten temat i idz odrobic lepiej zadanie szkolne.

ocenił(a) serial na 10
Gobblin

jak się akcja rozkręciła to się odcinek skończył :/ następny już 29 stycznia :D a nie wieciei może czy 18 odcinek drugiego sezonu zakończy cały serial?

ocenił(a) serial na 10
gradins

Pierwsze trzynaście odcinków emitowano od 29 sierpnia do 28 listopada 2005 roku, emisja kolejnych epizodów rozpoczęła się 20 marca 2006 roku i trwała do 15 maja 2006r. Drugi sezon zapoczątkowano 21 sierpnia 2006 r., 13 odcinek został wyemitowany 27 listopada 2006r., następnie nastąpi 2 miesięczna przerwa. Od 22 stycznia przez kolejne tygodnie będą emitowane następne odcinki, aż do kończącego 2. sezon 22. odcinka. W Polsce emisja serialu rozpocznie się 28 stycznia o 20:00, Prison Break pojawi się w Polsacie pod tytułem "Skazany na śmierć" i będzie emitowany w każdą niedzielę

ocenił(a) serial na 10
szydlak123

Trzeba tez dodać, że Polsat postanowił emitować 2 odcinki po rząd.

ocenił(a) serial na 10
mala2406

Owszem, dwa pod rząd ale tylko raz... nastepny tydzien to tylko jeden odcinek i tak do końca:)