PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224924
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

nie sadzicie ze tak swietny serial dzieki kiepskim tlumaczeniom oraz pewnie 20to minutowymi przerwami na reklamy nie uzyska takiej widomni i fanow jak bez reklam i z dobrym polskim przekladem?
pozdrawiam

manio_2

a dajcie juz spokój, cokolwiek by zrobili dla was i tak jest źle..

ocenił(a) serial na 10
oliina

wsyztskiego sie czepiaja ;/......................

użytkownik usunięty
manio_2

Jeżeli jest źle to owszem, a co ludzie mają jak debile patrzec jak przez tłumaczenie się niszczy ulubiony serial??

serial nie może zostać zniszczony przez tłumaczenie..

oliina

doprawdy?? ja ogladalam oryginalne ale niewszyscy umieja angielski i obawiam sie ze tlumaczenie moze zepsuc wiele, ale miejmy nadzieje ze w stosunku do taaakiego serialu tlumaczenie polsat potraktuje powaznie...:)

ocenił(a) serial na 5
manio_2

manio ty durniu, myslisz ze jak ogladasz seriale sciagniete z neta i nie ma tam reklam tzn ze ich wcale nie bylo? hehehehe, oryginalnie bys to ogladal w tv to wtedy bys dopiero kwiczal na reklamy co 10 min

404

normalnie reklamy na FOXie trwają tyle ile będą na Polsacie, PB razem z reklamami zajmował 60 minut czyli 42 minuty filmu i 18 reklam.. więc zgadzam się z kolegą, przetsańcie już narzekać

ocenił(a) serial na 7
oliina

a kiedy będzie leciał bo chętnie sobie przypomnę pierwszy sezonik:)?

użytkownik usunięty
Numer_44

A ja z chęcią kupię sobie DVD. Już ostrzę zęby.

manio_2

jeszcze rozumiem, gdybys narzekał na tłumaczenie juz po kilku odcinkach ,ale jeszcze ani jeden odcinek nie leciał! Wiec to jest smieszne przypszczać, ze veda zle tłumaczenia!Zobaczysz to sie dowiesz! POza tym w USA reklamy sa co chwile i im to nie przeszkadza! Tłumaczeniem nie da się raczej zepsuć filmu!

użytkownik usunięty
manio_2

TO TEN sERiAl MA BYĆNA POLSACIE??? JEŚLI TAK TO KIEDY???

ocenił(a) serial na 10

Na Polsacie miał się zacząć 21 stycznia, ale już go przełozyli na 28 stycznia. Zobaczymy jak to brzmi z polskim lektorem. A racją są te reklamy na Fox jest ich pełno.

ocenił(a) serial na 10
sonet2

eee ? i co oni odwalaja ? ;/ beda tak przekładali i jedno wielkie gowno z tego wyjdzie :X a według mnie to jak serial jest swiety i jak ma reputacje swietnego to nawet jesli by miał tytuł "gowno" to ten kto obejrzy pierwszy odc i go to wkreci to bedzie ogladał niezwazajac na tytul wiec nie najrzekajcie i cieszcie sie tego co macie :/ lepsze to niz jakas durna magda m :|

użytkownik usunięty
wember

Dobra racja ale poczekamy jak zostaną dialogi przetłumaczone coby zamiast "Fish" "Ryby" nie zrobili :P I oby nie zepsuli docinek pomiędzy T-bag'em C-Note'm i Abruzzim.

ocenił(a) serial na 10

poczekamy zobaczymy :[ narazie trrzeba sie cieszyc z tego ze wogole w naszej TV bedzie prison... :]

ocenił(a) serial na 7
wember

właśnie :) cieszmy sie :) poza tym moim zdaniem to lepiej że przełożyli na 28 stycznia bo dzięki temu puszczą dwa odcinki naraz :D no a ludzie oglądając dwa naraz bardziej się nakręcą i jest większe prawdopodobieństwo że co niedzielę będą zasiadać przed telewizroy nie?? ;>

http://www.filmweb.pl/Polsat++zmiany+w+emisji+Prison+Break+%e2%80%93+dwa+odcinki +28+2007-01-04+news,News,id=32755

to wyzej to jakby ktoś nie czytał jeszcze to zamieściłam linka :)

ocenił(a) serial na 10
Fluorescent

wedlug mnie to wsyztsko ma swoje wady i zalety :] tak jak napisal wczesniej Rogue dobrym rozwiazaniem jest to ze bediemy mogli obejrzec 2odc pod rzad bo wedlug mnie 1wszy odc byl takie troche pokrecony i wiele osob moglo by sie nim zrazic a tak obejrza 1wszy potem 2gi i moze jakos to bedzie...a co do wad to hmmm jesli poczekamy o tydzien dluzej to nam sie nic nie stanie ile juz czekamy na 14sty od 2 sezonu ? wiec tydzien w ta czy w ta to zadna roznica :D

manio_2

W zasadzie ja i tak nie bede oglądał w TV bo mam prisona na kompie, ale mysle że serial puszczony w telewizji publicznej zdobyłby większą widownie niz puszczony w komercyjnym polsacie. Z sama jedynką kojazy mi sie całkiem dobry LOST i napewno z chęcią zobaczyłbym prisona na jedynce a z polstaem specjalnie to nie kojazy mi sie nic dobrego :P.

ocenił(a) serial na 10
KoKs_pl

ehh kolejny ktoremyu cos nie pasuje :/ cieszcie sie z tego co macie :/ dlamnie to było wielkim zaskoczeniem ze wogole w polsce bedzie Prison emitowany...

ocenił(a) serial na 10
manio_2

manio przestan pierdolic glupoty ic mozg pzewieczyc

ocenił(a) serial na 10
manio_2

manio przestan pierdolic glupoty ic mozg pzewieczyc