co waszym zdaniem agent FBI nosi w długopisie i połyka co jakiś czas? bo w Scanie znów to zrobił i mnie się zdaje, że to zupełnie nic legallnego nie jest....
myślę, że to coś go nakręca :) ewentualnie uspokaja. I założę się, że właśnie przez te pigułki przegra z Chłopakami :))))))))
Uspokaja by nie zwariowal bo wyglada na to ze od tego scigania dorobil sie slabej głowy do nerwow, ale co to dokladnie jest to na pewno dowiemy sie juz niedlugo :)
jakieś tablety nbielegalne :)
motyw przypomina Leona Zawodowca :)
w sumie oklepany trochę pomysł - równie genialny, co uciekinier, agent.
pewnie skończy się tak, że sam dojdzie do tego, że wszystko było ukartowane i pomoże braciom (pewnie przyczyni siędo bardzo niskiej kary, albo pozwoli im na samej granicy odejść :)
Prozac, ewentualnie kokainka (w tabletkach) na pobudzenie. Tylko, że żona już z niego użytku mieć nie będzie ;)
Mogą być to po prostu zwykłe środki uspokajające, być może Machone nie chce aby inni dowiedzieli się że są mu one potrzebne dla zachowania spokoju. Choć oczywiście może to być coś "mocniejszego", ale wydaje mi się, ze jedna bohaterka - cpunka starczy, po co to jeszcze bardziej komplikować ;)
Ja sądzę, że to jakieś tabletki na serce czy nadciśnienie... takie zwyklłe, legalne (a trzyma je w długopisie bo np. tak wygodniej lub dlatego, że nie chce, aby inni wiedzieli o jego kłopotach zdrowotnych)
Drugi ćpun byłby stanowczo zbyt dużym przegięciem, więc mam nadzieję, że cichaczem nie łyka jakichś niedozwolonych środków ;-)
Pozdrawiam
to by je trzymał w kieszeni :) w listku z lekami i wyjmował. Chowanie do długopisu sugeruje, ze jednak tak totalnie legalne nie są. Ewentualnie nie chce, by inni wiedzieli, że je łyka, bo się np. wstydzi :)
Ja mysle nad 2 opcjami:
pierwsza jest to ze poprostu ma on jakas dziwna przypadlosc i musi brac leki... ale ta przypadlosc daje mu taka sama przewage jak Michaelowi gdyz lepiej przez nia potrafi ocenic sytuacje jednak z drugiej strony jest bardziej nerwowy i desperacki... dlatego bierze leki.
natomiast 2 opcja jest to ze bierze jakies narkotyki ktore pozwalaja mu jasniej myslec, lepiej wybrnac z sytuacji... Jednak to czym jest dziwna pozywka agenta na 100% wiedza tylko tworcy serialu :] mam zreszta nadzieje ze to bedzie juz ostatni sezon PB bo tworzac jeszcze jeden moga wszystko spier.. zepsuc Pozdrawiam