PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 224 tys. ocen
7,6 10 1 224229
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

no po prostu brak mi słów by opisać emocje z tego odcinka!
napięcie do ostatniej minuty

Abruzzi z siekierą i ręka T-Baga ;], Haywire na rowerku (jak spojrzał w to lustro i zorientował sie że czegoś mu brak - kasku, to normalnie spadłam z krzesła ;D) Tweener skubany ma przejazd, gna pewnie po forse Westmorelanda

z drugiej strony - gdy policja wkracza do mkieszkania Sary - serce mi podeszło do gardła, szkoda Sary ;( [ale może przeżyje, choc wątpię by morfina + alkohol dała inny efekt... ;( a z drugiej strony - jaką role by odegrała w 2 sezonie? więzienie za pomoc w ucieczce? tatuś viceprezydent by sie wstawił za nią?]

ehhh... tyle czekania na 2 sezon

pozdrawiam wszystkich fanów PB ;]

Olanda

Nie znam slow zeby okresic zajebistosc tego serialu, ostatni odcinek po prostu rewelacja. Tak jak i caly serial !! Bo prostu rewelacja !!

Juz nie moge sie doczekac drugiej serii, ale tym razem poczekam na wszystkie odcinki i dopeiro zaczne ogladac, tak jak to robie w przypadku "24", za tydzien zaczne ogladac :D. Polecam tak zrobic, nie traci sie nic a nic z klimatu serialu, nie tak jak czekajac z tygodnia na tydzien na 45 minut akcji i potem znowu tydzien... w przypadku PRISON BREAKA jak i 24 to nie podlega dyskusji !

Pozdrawiam fanow

ocenił(a) serial na 7
Sleepwalker83

hehe, chcesz czekać aż skończy sie 2 seria i dopiero wtedy obejrzysz całość? ;P czyli gdzieś za rok? powodzenia, ja bym nie usiedziała ;] pzdr

ocenił(a) serial na 10
Olanda

odcinek zajebisty ale zakończenie ... poprostu brak mi słów! wkurzyłam sie tylko bo nic do końca sie nie wyjaśniło a teraz co najmniej 5 miechów musze czekac:/ ale i tak PB rządzi!!!

ocenił(a) serial na 10
Peyton_3

chyba najlepszy odcinek :) Caly czas byle przekonany ze wice otruja, a jednak prezydenta, Haywire na rowerku poprostu wymiata :) szkoda pani doktor, a zakonczenie... wiedzialem ze tak bedzie, ze zakoncza tak, zebysmy nie mogli sie doczekac drugiej serii.... eh, to jeszcze z 5miesiecy, pewnie z 2-3razy jeszcze obejrze PB, a 1 raz napewno :)

ocenił(a) serial na 1
Olanda

no właśnie, nic się nie wyjasniło:-(

rozumiem, że główny wątek musiał się zakończyk w najciekawszym momencie, ale tutaj odwalili chałę totalną...nie wiem co by się musiało stać, żeby kolesie uciekli przed glinami w samochodach - bomba atomowa? dziura - pułapka? a lepiej żeby prison break nie zamieniło się w 2 serii w science - fiction o wróżkach i czarodziejach,

może ostatni odcinek serii za tydzień:-)

Olanda

Dam rade wytrzymac rok, na 4tą serie "24" czekalem rok, i teraz na 5tą tez rok czekam. Bo wiem ze warto. Czekajac tydzien na kolejne odcinki a czasem jak to bylo w styczniu 3 miesiace traci sie klimat i to cisnienie po kazdym odcinku. Wyobrazcie soebie ze macie wszystkie odcinki, zasiadacie wygodnie w fotelu z prowiantem obok i ogladacie wszystkie odcinki pod rzad...czyz to nie byloby wspaniale, w szczegolnosci przy Prison Breaku ?? :)
Zazdroszcze teraz moim znajomym co dopiero wzieli odemnie Prisona, moga sobie po kilka sztuk naraz ogladac, my niestety takiego komfortu nie mielismy.
Seriale ktore nie maja ciaglej fabuly mozna tak ogladac, ale nie takie seriale jak Prison czy 24.
Pozdrawiam nałogowców :P

ocenił(a) serial na 1
Sleepwalker83

odcinek naprawde zajebisty! paznokcie obgryzłem sobie prawie do łokcia i prawie sie zlałem jak Haywire uciekał na rowerku. szkoda tylo ze tak sie skończył sezon i nic nie wiadomo. jak uda im sie uciec w to scenarzystów troche poniesie fantazja.

ocenił(a) serial na 10
Sleepwalker83

Driga seria na jesieni w Fox Tv-jak na razie nie przewidują 3 serii.

ocenił(a) serial na 10
Olanda

Szkoda że się sezon skończył :( trzeba bedzie się zacząć uczyć a nie seriale ciągle oglądać! Również pozdro z PB ;)

r_wan

ehh odcinek zajebisty ale czekanie juz nie takie zajebiste...;( szczescie ze tylko wakacje to tam mozna prrebolec wyjechac se gdzies..

szkoda mi baaardzo sary myslalam ze bedzie z michealem a tu klops... na pewno nie zyje blada byla i wogle tak pokazane ze no mee... nie fair..
tweener jaki spryciarz on ma najlepiej teraz: haywier za daleko na rowerze nie pojedzie pozatym w takim ubraniu to jakby sam im sie oddal... grubas glupi wygadal... a abruzzi wreszcie sie zemscil... tbag tez daleko nie ucieknie bo biega po tym lesie co oni w nim szukaja... ale z kolei nie chcialabym byc ta babka jego bo on moze do niej pobiec i z takim kikutem...no wogle eeh..
a ostatnia 5 niezwyciezonych... juz nie maja po co uciekac, a nawet jak troche dalej pobiegna, to ci straznicy zaczna w nich strzelac... wkopali sie, nie powiem...
mozliwe tez ze w wiezieniu zastana bunt- podburzyla sie troche reszta wiezniow... a pewnie tylko kilku straznikow zostalo...
pope wreszcie sie zrobil naczelnikiem wiezienia;]
odc calkiem spox strasznie w napieciu trzyma...

osobiscie nie podoba mi sie opcja z czekaniem roku na caly sezon, zrobilam tak z lostem na poczatku i zlalo sie w jedno i wszystko bylo juz takie same i niezrozumiale.. wogle bez sensu, przynajmniej dla mnie...wole tak co tydzien... duuuzo lepiej mozna sie podenerwowac troche ..no i wogle fajniej:D no ale cale 4 miesiace to juz nie..;(

ocenił(a) serial na 9
Olanda

No to zaczynamy:)

Odcinek to jeden wielki wymiot!!! Akacja non-stop, humoru tez nie zabrakło przy akcjach z Haywire do tego kilka tragicznych śmierci ale też nie zabrakło czegoś co powinno zabraknąć - zawiedzionych widzów po końcówce. W dalszej częśći postu będę opisywał co mi się podobało czy też nie podobało u każdego z uciekinierów.

No to Michael:

Podobało mi sie że od początku do końca zachował zimną krew. Kiedy inny zaczynali powoli panikować on starał się opanować sytuację. Co mi się nie podobało? Hmmm....sam nie wiem, może to, że zabronił Tweenerowi uciekać z nimi? No ale wkoncu Tweener ich wykablował.

Lincoln:

O nim nie moge nic powiedzieć. Był bo był nic poza tym takiego szczególnego nie zauważyłem.

Sucre:

Podobała mi się scenka jak próbował zapalić samochów ;) Widać jak baaardzo chce wrocic do Maricruz.

Abruzzi:

Baaardzo się zawiodłem. Po co on to zrobił ( chyba każdy wie o co chodzi)????? Przecież mógł przeciąć łańcuch a nie rączkę biednego T-Baga. Chamsko się zachował, koleś zaczyna mnie wkurzać. Na początku był spoko ale teraz to juz przesada. Zostawił na lodzie 2 moje ulubione postacie: T-Bag i Haywire. Szkoda...

T-Bag:

Kurcze szkoda mi kolesia. Pewnie sie przekręci. Nie da rady zapanować krawawienia. Juz pod koniec bylo widac jak biegł. Ledwo się na nogach utrzymywał. Ale wydaje mi się ze jeszcze cos ważnego odegra w serialu. Gdyby nie to by nie pokazaywali jak biegnie. Wydaje mi się że jakimś cudem spotka się jeszcze z nimi i ciachnie Abruzziego i sam sie przekręci. Mam nadzieję że się mylę bo Pison Break bez T-Baga to jak Lost bez Sawyera.

C-Note.

W odcinku pokazał się z dobrej strony. Polubiłem go za rozmowe z Michaelem wtwdy pod tym domem. Życze mu jak najlepiej i niech sie spotka z rodziną.

Haywire.

Poprostu No Comment ;)

Zawiodłem się na końcu. Jeżeli uciekną przed psiarnią kiedy są otoczeni to normalnie spadne z krzesła. To jest mission impossible. Choć chciałbym żeby im się udało i mam nadzieję że Haywire ucieknie. Jeszcze raz to powtarzam: szkoda mi T-Bag'a. Co do Sary to wydaje mi się żę żyje. Przed 22 odcinkiem wszyscy mieli taka małą cichą nadzieję że może Nick przezył, że może jakoś mu się udało, niestety dla niego to koniec. Trochę załuję.
Ogolnie odcinek wypasiony. Swoją drogą dziwie się tworcą że tak zakończyli 1 sezon. To aż się prosi żeby był jeszcze 23 odcinek.

ocenił(a) serial na 7
jalda

co do Sary to również mam nadzieję że żyje, że może karetka w pore przyjedzie, albo że ta scena działa sie w jej podświadomości (i tak jak dla mnie dość szybko wykitowała...) w końcu różne źródła mowią o 3 do 7 sezonów więc szkoda by było zmarnowac na dobre wątek M&S

poza tym rzuciło mi sie w oczy to, że jakos tak nienaturalnie wygląda jej ciało jak znajduje ją policja, i włosy ma jakby świeżo umyte (tak mnie naszło że może wzięla kąpiel, posiedziała w wannie, podumała, poużalała sie nad swoim życiem zanim zdecydowała sie na ten desperacki krok ;/) niewiele czasu mineło moim zdaniem zeby nastąpiła smierć

a sezon 2 powinien mieć, jak rzucił bush podtytuł "mission impossible" ;) a nie "manhunt" czy "fugitive" jak sie mówi, bo faktycznie ta ostatnia scena - jakoś nie dowierzam że tak łatwo uciekną skoro otoczeni są (ale w końcu mają Scofielda ;D)

jalda

Ty Bush ile ty masz lat?????Co ty wogle wypisujesz nie mam ochoty tego wszytskiego czytać ale po paru słowach mam już dosyc.
Ty normalna jesteś.Wszyscy śa cięzkimi kryminałami a ty sie zastanawiasz czy dobrze ze Abruzzi ręke odciął T-bagowi seryjnemu mordercy ciekawe czy dzieci mordował bo tego nie wiemy.AAA i ze Abruzzi to wszytsko zaczał i dlatego jest bee.Ty Abruzzi ciezki mafioza tamten schizol a ty chhcesz zeby oni za rączke chodzili bo SĄ TWOIMI POSTACIAMI BOHATERAMI Z SERIALU KTÓRY OGLĄDASZ.Nie myślałem że i takie barany oglądaja serial o wiezieniu.AAAAAAAAA no i zapomniałem że piszesz no jak oni nie pomogli Tweenerowi.Niewazne że ten jełop sorry ten łeb ŁEP jest frajerem i powinni go powiesić za jaja.

BŁAGAm napisz ile masz lat z jakiego miasta jestes czy jestes chłopcem czy dziewczynką aaa i za kim jesteś
NIE WYROBIE LUDZIE NIE SZKODA WAM CZASU NA TAKIE FORUM.
Zawsze chchialem cos fajnego czytać ale treaz coraz częsciej po takich niektórych wypocinach mam odraze do wchodzenia na forum tu na filmwebie a w szczeg z serialami zwiazanego.
ŁKS LIMANKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
Olanda

Zakończenie było iście lostowe, i tak jak w lost odpowiedzi długo nie będzie...
Nigdy nie oglądałam czegoś, co wywołałoby we mnie tyle emocji w tym samym czasie.
Nie mam pojęcia, jak to się stanie, że uciekną tym radiowozom, bo przecież uciec muszą ;) Liczyłam jeszcze, że samolot zawróci, zatrzyma się, cokolwiek.
Najbardziej uśmiałam się nie tylko z Haywire'a, ale i z Tweenera. Kolesiowi się poszczęsciło, nie ma co.
I uważam, że fajnie, że dostało się T-Bagowi. Chciał być cwany, a tu proszę. Abruzzi zrobił to, na co nikt by się nie odważył, a co stać się powinno.
Ogólnie nie wiem, jak wytrzymam do II sezonu, bo przyzwyczajona jestem oglądać odcinki gromadnie (odkryłam PB 2 tygodnie temu i dawkowalam sobie po 2-3 dziennie)...

ocenił(a) serial na 9
ewelina_5

No nie no to Abruzzi'emu sie należało by bardziej niz T-Bag'owi. To wszystko zaczął Abruzzi. To on startował w 12 odcinku z nożem do T-Bag'a. Normalnie Theodore by nie ciachnął Abruzziego ale przecierz się bronił. Abruzzi mogł przeciąć łancuch. Kurcze żął mi się zrobił T-Bag'a jak patrzyłem jak biegł po tym lesie z tak krwawiącą raną.

ocenił(a) serial na 4
jalda

Dwa słowa No Comments :) (szkoda tylko T-bag'a)

ocenił(a) serial na 7
ludwisiu

no kurde ale glupkowate zakonczenie...chcialem zeby cos sie wyjasnilo a sie nie wyjasnilo...mam nadzieje ze nie spieprza tego 2 sezonu :D:D:D oby stal na rownie dobrym poziomie co pierwszy i mam nadzieje ze odcinkow ala 21-wszy bedzie wiecej bo akurat ten odcinek trzymal mnie jak cholercia w napieciu :D:D:D

ocenił(a) serial na 10
Siomer

Tak jedziecie na Grubasa, ale przeciez i tak by sie dowiedzieli kto uciekl... Jak ekipa ich szuka, to napewno ktos poszedl sprawdzic czy kogos jeszcze nie brakuje, tylko tego nie pokazali...

ocenił(a) serial na 10
goofy3

Odcinek swietny normlanie ogladalem go dzisiaj o 3 a nie bylo mowy o zasnieciu. Haywira poprostu rzadzi , niby psychol ale taki inteligenty , wpadla no biednej chatki dziewczynki wzial rower przeprosil , kask wzial hehe , co do abruzziego to niech t-bag sie cieszy ze tylko dlon od poczatku planowal go zabic (spluwa pod siedzeniem) Koncowka dla jednych zawiedzenie dla innych szok pozytywny , ja powiem ze do ostatniej chwili bylem przekonany ze wsiado do tego samolotu a tu zonk no ale jesli ma byc seria 2 to napewno czesc z nich zostanie zlapana bo niewyobrazam sobie ze uciekna przed policja , tak lepiej sie przyjrzec konowce gdzie zajezdza policja na lotnisko pierwszy ktory wysiad i udal sie w poscig za nimi byl bellick a on bedzie strzelal aby zabic i jeszcze tajemniczy moment Hello Terenc:D

jalda

abruzziemu sie nalezalo bush ?:P chyba inny serial ogladalismy. t-bag w zasadzie jako jedyny z nich wszystkich byl w swoim zyciu zly (abruzzi w koncu troche tez ale to cos innego) zabil policjanta, przez niego powiesil sie ten mlody jak dobrze pamietam i prawie zabil abruzziego, ten wyskoczylem na niego z nozem ale darowal mu zycie. wiec mi nie szkoda t-baga juz dawno mu sie nalezalo.

pr0t

a i zapomnialem napisac. gdyby samolot na nich poczekal to dopiero wtedy mieli by przeje**ne ;) w koncu tam byly 3 miejsca wiec polowa by zostala no i wtedy nie mieliby scofielda i byloby po nich ;)

pr0t

a i zapomnialem napisac. gdyby samolot na nich poczekal to dopiero wtedy mieli by przeje**ne ;) w koncu tam byly 3 miejsca wiec polowa by zostala no i wtedy nie mieliby scofielda i byloby po nich ;)

Olanda

odcinek zajebisty - bez dwóch zdań - zresztą jak cały serial :)
Jedno co mnie zastanawia - czemu Abruzzi nie przestrzelił kajdanek tym samym uwalniając Schofielda? Bezsensu, ale z drugiej strony - motym z obcięciem ręki - mistrzowski ;DDD

ocenił(a) serial na 10
plej_2

nie przestrzelil, bo bylo by sluchac wystrzal, i mogli by ich znalezc...

ocenił(a) serial na 9
goofy3

naprawdę ukłon w strone reżyserów;]ten odc.był extra!!!myślałam, że dostane zawału;P
motyw z ręka był zajebi***!!:D dobrze też wymyślili z ta wiceprezydent,byłam pewna(zreszta pewnie jak wiekszośc)że to ja otrują, a tu prosze;]
no i z ta panią doktor sie nie spodziewałam;/troche szkoda,ale jeszcze zobaczymy jak oni to wykombinują....zakończenie the best;D

pzdr dla tych ,którzy nie mogą doczekac sie drugiej serii;P

ocenił(a) serial na 8
Olanda

Moim zdaniem z tej nieciekawej sytuacji wybawi ich w jakiś sposób ojciec Lincolna, bo jakoś nie wyobrażam sobie że ich złapią i 2 sezon oparty będzie na próbach ucieczki z tego samego więzienia.

ocenił(a) serial na 10
Space_Talib

ja dzis nie zdalem matury :( i jak tylko ogladnolem PB od razu mi sie polepszyl humor :) lecz pod koniec powrocil smutek....... z powodu zakonczeni oczywiscie :P mature mozna zaliczyc za rok ...

Olanda

Własnie skończyłem ogladac 22 odcinek, zajebisty nie będę pisał co mi się podobało co nie bo chyba wszystko. Myślę, że Sara będzie zyła a w ucieczce pomoże ojciec Lincolna i Scofilda. A tak plus minus to na kiedy planują start drugiej seri?

ocenił(a) serial na 7
ciurak1

podobno 8 sierpnia wyjdzie w USA DVD season 1 i niedługo zaraz ma pojawić sie season 2 w tv Fox, w każdym razie mówi sie o końcu sierpnia, zdjęcia do 2 s mają ruszyć już 15 czerwca (jak pisza na forach amerykańskich) więc musimy się uzbroić w cierpliwość ;]

ocenił(a) serial na 10
ciurak1

mam pytanko czemu bracia maja rozne nazwiska Scofield i Burrows???

ocenił(a) serial na 7
tomi676

Michael zdaje sie przyjął nazwisko po matce gdy ojciec ich zostawił

ocenił(a) serial na 10
Olanda

o wlasnie tego nie bralem pod uwage , moze im pomoc ojciec lincolna i micheal , facet jest specjalista i napewno jest na bierzaca w tej calej sytuaicji , mozliwe ze podsluchuje czestotliwosc policyjna

ocenił(a) serial na 10
Olanda

Jak ja mam przeczekać ten cały czas do drugiego sezonu, przezcież za ten czas to ja umre z niewiedzy i nerwów.

ocenił(a) serial na 7
krawczyk

obejrzałam drugi raz ten odcinek zatrzymując sie w niektorych momentach i...

czy ktoś z was zwrócił uwagę na samolot? bo mnie sie wydaje że tam były 2 samoloty

38:57 minuta filmu - nie widać kto siedzi na stanowisku pilota

czy facet zamykający drzwi od samolotu w minucie 39:14 to napewno ten który był z tym gangsterem od Abruzziego? czapka jakas inna a i przecież już miał wczesniej siadać za sterami i odpalać silniki...

;)

ocenił(a) serial na 10
Olanda

Dokładnie masz rację, to nie ten koleś zamyka samolot.

Napewno jest to ojciec Scofielda.
Czyżby chciał zrobić zmyłę i ściągnąć na siebię uwagę ??

ocenił(a) serial na 9
Olanda

z Sarą to mogli to jakoś inaczej rozegrac, taka fajna dziewczyna :(

ocenił(a) serial na 10
luisam

ej około 38-39 minuty filmu jest pokazany OJCIEC michaela i lincolna w tej swojej czapeczce i to on zamykał samolot! wiec nie wiem o co chodzi!

ocenił(a) serial na 7
Wypasiona_Foczka

No mnie też się wydaje że to ich ojciec.
Biedny T-Beg szkoda mi gościa fajny jest choć skurczybyk.
Abruzzi a to jeden S*******N.
Co tu teraz oglądać koniec PB za tydzień koniec losta ?? :(

ocenił(a) serial na 10
jetli22

ja ściagam 1 odc. Supernatural i Numb3ers, bo na rónych forach ludzie piszą ze to ciekawe seriale, a cos musze ogladac czekajac na 2 serię.
nepweno zrobie sobie seans wszystkich odcinków PB po kolei ale to dopiero po maturach :D

ocenił(a) serial na 10
Wypasiona_Foczka

O jezu to nie ojciec Micheal zamykał samolot człowieku!Zobacz jeszce raz!Slepy jesteś?

ocenił(a) serial na 10
Wypasiona_Foczka

Numbers jest okej-1 odcinek bardzo dobry a później tylko dobry.Do PB daleko.
Supernatural bomba!!!!!!Ustępuje PB ale warto ogladać.Pierwszy odcinek rewelka,2,3,4 takie jakieś no fajne ale nic szczególnego.Za to póxniej coraz lepiej,świetne odcinki i fajne pomysły!
Obejrzałem 9 odcinków.
POLECAm www.tv.com -sa tam opisy seriali i oceny odcinków.Po przejrzeniu wiadomo co ssać.Swoją drogą PB ma lepsze oceny od LOST tyle,że mniej recenzji.
Oto oceny odcinków Supernatural:
1 Pilot 9/13/2005 475285 53 Reviews 9.3
2 Wendigo 9/20/2005 2T6001 34 Reviews 8.9
3 Dead In The Water 9/27/2005 2T6003 32 Reviews 9.1
4 Phantom Traveler 10/4/2005 2T6004 33 Reviews 8.9
5 Bloody Mary 10/11/2005 2T6005 52 Reviews 9.3
6 Skin 10/18/2005 2T6006 40 Reviews 9.1
7 Hook Man 10/25/2005 2T6002 35 Reviews 9.1
8 Bugs 11/8/2005 2T6007 35 Reviews 8.4
9 Home 11/15/2005 2T6008 42 Reviews 9.6
10 Asylum 11/22/2005 2T6009 35 Reviews 9.4
11 Scarecrow 1/10/2006 2T6011 35 Reviews 9.3
12 Faith 1/17/2006 2T6010 39 Reviews 9.3
13 Route 666 1/31/2006 2T6012 36 Reviews 8.7
14 Nightmare 2/7/2006 2T6013 27 Reviews 9.4
15 The Benders 2/14/2006 33 Reviews 9.3
16 Shadow 2/28/2006 29 Reviews 9.5
17 Hell House 3/30/2006 19 Reviews 9.4
18 Something Wicked 4/6/2006 26 Reviews 9.5
19 Provenance 4/13/2006 27 Reviews 9.5
20 Dead Man's Blood 4/20/2006 23 Reviews 9.5
21 Salvation 4/27/2006 25 Reviews 9.7
22 Devil's Trap 5/4/2006 56 Reviews 9.8
a to PB

1 Pilot 8/29/2005 1AKJ79 24 Reviews available 9.3
2 Allen 8/29/2005 1AKJ01 10 Reviews available 9.2
3 Cell Test 9/5/2005 1AKJ02 8 Reviews available 9.1
4 Cute Poison 9/12/2005 1AKJ03 17 Reviews available 9.3
5 English, Fitz or Percy 9/19/2005 1AKJ04 18 Reviews available 9.4
6 Riots, Drills and the Devil (1) 9/26/2005 1AKJ05 38 Reviews available 9.7
7 Behind the Walls 10/11/2005 4 Reviews 8.9
7 Part 2 (2) 10/3/2005 1AKJ06 25 Reviews available 9.5
8 The Old Head 10/24/2005 1AKJ07 20 Reviews available 9.4
9 Tweener 10/31/2005 1AKJ08 18 Reviews available 9.4
10 Sleight of Hand 11/7/2005 1AKJ09 16 Reviews available 9.6
11 And Then There Were 7 11/14/2005 1AKJ10 9 Reviews available 9.5
12 Odd Man Out 11/21/2005 1AKJ11 11 Reviews available 9.5
13 End of the Tunnel 11/28/2005 1AKJ12 27 Reviews available 9.5
14 The Rat 3/20/2006 1AKJ13 31 Reviews available 9.4
15 By the Skin and the Teeth 3/27/2006 1AKJ14 16 Reviews available 9.2
16 Brother's Keeper 4/3/2006 1AKJ15 39 Reviews available 9.1
17 J-Cat 4/10/2006 1AKJ16 20 Reviews available 9.4
18 Bluff 4/17/2006 1AKJ17 16 Reviews available 9.4
19 The Key 4/24/2006 1AKJ18 21 Reviews available 9.4
20 Tonight 5/1/2006 1AKJ19 32 Reviews available 9.6
21 Go 5/8/2006 1AKJ20 59 Reviews available 9.8
22 Flight 5/15/2006 1AKJ21 62 Reviews 9.6
i najlepsze ,że mozna ściagać legalnie filmy na Ipody!

Jeszcze na temat Supernatural.
Świetny klimat,troszkę humoru.Zajebista muza(ACDC i dużo cięzkiego brzmienia,najczęściej sprzed lat ale trafiają się nowe kawałki)
Super odcinki jak dotąd to Pilot,Skin,Bloody Mary,Hook Man!!!!
POLECAM

ocenił(a) serial na 10
Wypasiona_Foczka

Supernatural bomba!!!!!!Ustępuje PB ale warto ogladać.Pierwszy odcinek rewelka,2,3,4 takie jakieś no fajne ale nic szczególnego.Za to póxniej coraz lepiej,świetne odcinki i fajne pomysły!
Obejrzałem 9 odcinków.
POLECAm www.tv.com -sa tam opisy seriali i oceny odcinków.Po przejrzeniu wiadomo co ssać.Swoją drogą PB ma lepsze oceny od LOST tyle,że mniej recenzji.
a to PB

Świetny klimat,troszkę humoru.Zajebista muza(ACDC i dużo cięzkiego brzmienia,najczęściej sprzed lat ale trafiają się nowe kawałki)
POLECAM

ocenił(a) serial na 10
Wypasiona_Foczka

Obejrzałem 9 odcinków.
a to PB

POLECAM

ocenił(a) serial na 10
jetli22

Teraz jak tak patrze to chyba nie jest to ich ojciec. W czapeczce również był ten koleś co przyleciał samolotem z tym grubasem więc to chyba on zamyka drzwi..
A pozatym to był ten sam samolot, który przyleciał, bo numery miał te same.

ocenił(a) serial na 7
Sc0rpi0

zdążyłam sie juz pogubić w tych dociekaniach ;]
z drugiej strony jak siedze na amerykańskich forach, to tam tez pojawiła sie koncepcja 2 samolotu i ojca chłopakow... koniec spekulacji, wytrzymamy jakoś do rozpoczęcia s2 ;)

ocenił(a) serial na 9
Olanda

myśle ze ociekna do Mexyku i nikt ich nie dopadnie, jak przekrocza granice beda im mogli skoczyc daleko im nie zostało przeciez.Cos jak w diamentowej aferze:) tylk tam nie bylo Bellicka

ocenił(a) serial na 10
Maniek_11

mi sie wydaje ze teraz uciekna policji ale zostana w ameryce i beda sie jakos ukrywac, bo maja tu wiele spraw no i jezeliby uciekli do meksyku to serial juz niemialby o czym opowiadac :p

adaspoczta

..... mam nadzieję że ich znowu nie złapią ...... tylko po to .......... żeby mogli znowu uciekać w 2-gim sezonie .......... byłoby to żenujące. Rozczarowałem się ........ liczyłem na jakieś rozstrzygnięcie w finale sezonu ..... a tu raczej zapowiada się wszystko od początku .................

ocenił(a) serial na 10
GT1000___

Nie zapominajcie o młodym Burrowsie w więzieniu i o tym kto został prezydentem.

ocenił(a) serial na 10
Wojtek_dpo

Chyba uważnie nie oglądaliscie PB bo niektore komentarze są po prostu śmieszne
T-Bag na 100% nie zginie, ani nie pójdzie siedzieć, w jakis sposob sie wydostanie a wszystko przez jedną scene z 21 odcinka w ktorym Westmoreland wyjawia Michaelowi gdzie ukrył i ILE ukrył kasy. T-Bag był jedynym, procz Michaela, ktory to słyszał i z pewnością zechce dotrzec do tych pieniędzy

Sarah Tancredi na 100% żyje. Nie znacie scenarzystów Prison Break ?mało razy was zrobili w konia ? Aż dziw bierze ze niektorzy piszą "ona była taka blada, napewno nie żyje". Po prostu śmiech na sali

Psychol tez sie w jakis sposob wydostanie z obławy. Jezeli nie byłby wazną postacią zostałby złapany razem z grubasem albo w 22 odcinku

Co do ucieczki reszty bohaterów trudno wymyslić w jaki sposob im sie uda. Padła juz jedna mądra teoria ze pomoze im ojciec Linca i Michaela i to jest moim zdaniem bardzo prawdopodobne.
Apropo, scena w ktorej odlatuje samolot a radiowozy jadą w stronę zbiegów była genialna. Jeden z uciekinierów pyta
- I co teraz ?
- Uciekamy dalej - mówi z zimną krwią Michael i jazda, kolesie nie poddają się i biegną dalej, po prostu full wypas