PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 224 tys. ocen
7,6 10 1 224243
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

no po prostu brak mi słów by opisać emocje z tego odcinka!
napięcie do ostatniej minuty

Abruzzi z siekierą i ręka T-Baga ;], Haywire na rowerku (jak spojrzał w to lustro i zorientował sie że czegoś mu brak - kasku, to normalnie spadłam z krzesła ;D) Tweener skubany ma przejazd, gna pewnie po forse Westmorelanda

z drugiej strony - gdy policja wkracza do mkieszkania Sary - serce mi podeszło do gardła, szkoda Sary ;( [ale może przeżyje, choc wątpię by morfina + alkohol dała inny efekt... ;( a z drugiej strony - jaką role by odegrała w 2 sezonie? więzienie za pomoc w ucieczce? tatuś viceprezydent by sie wstawił za nią?]

ehhh... tyle czekania na 2 sezon

pozdrawiam wszystkich fanów PB ;]

ocenił(a) serial na 10
Basm

Cytat:
"T-Bag był jedynym, procz Michaela, ktory to słyszał"

Dodam, że słyszał to jeszcze Tweener, Grubasek oraz C-Note, także lista chętnych jest długa :D

ocenił(a) serial na 8
Sc0rpi0

Weekennd i wreszcie mozna cos napisac. Do dziela:
Furtka nr 1 dajaca wiele mozliwosci rozegrania dalszej akcji:
jak juz samolot odlecial to widac bylo jak chlopaki uciekali przez pole, a samochody za nimi nie jechaly, bo to pole przez ktore uciekali bylo oddzielone od lotniska jakims rowem, trawa czy czyms, ze poprostu poscigowi nie przejechali po tym
Furtka nr 2: niewyjasniona sytucja z Sarą
Furtka nr 3: pokazali ze samolot odlatuje a w nim ktos i nie wiemy czy to ten samolot z kumplami abruzziego czy nie i czy w goloe byl tam tak naprawde drugi samolot

VIVA PB!!!!

Olanda

Ujme to tak: Prison Break to najlepszy serial jaki kiedykolwiek oglądałam!!! Obejrzałam dośc duzo filmów i seriali ale nigdy nie byłam tak wciagnieta jak oglądając PB :D Hm... mogę to nawet okreslić mianem uzaleznienia bo kiedy nie ogąldam PB to nie dośc że ciągle o tym myślę to jestem smutna że nie mogę go w danej chwili obejrzeć... ale natomiast kiedy go oglądam moje emocje sięgaja zenitu!!! jestem wtedy tym tak abrdzo przejeta że nic poza tym nie widze! :D może i nie jest to zbyt normalne ale myślę że większośc (99,9%) coś atkiego odczuwa :] narazie się ciesze bo jescze nie obejrzałam do końca PB ale wiem że jak się skończy to bede dosłownie rozpaczala!! Jak ktoś ma jakies dodoatkowe informacje dotyczate PB to niech je tu podaje... :) Fani PB łączmy się! :)
Pozdrawiam :)