PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224924
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

zajebisty serial

ocenił(a) serial na 10

Gdy weszlem na forum tego serialu to zlapalem sie za glowe 822 czy wiecej wpisu przed dobrymi dwoma miesiacami premiery na Polsacie myslalem ze po premierze bedzie wpisu tyle co odcinkow Mody na Sukces A teraz o serialu serial mnie wciagnał nawet moja mame jest genialne poprowadzony zadna mituta nie nudzi sa ciekawe dialogi no i akcja .Niednak nie rozumnie ataku na lektora wogole ten atak jest jakis bezsensowny Stanisław Olenijczak wedlug mnnie dobrze czyta ten serilal a porownywac go że czyta Moda na Sukces jest załosne serial jest zajebisty ciesze ze ma go polsat zycze tej stacji co raz lepszy filmow dla mnie polsat to staja numer 1 dzienkuje stacji za taki genialny serial

ocenił(a) serial na 7
kinoman85

Zgadzam się z Tobą! Serial boski, po prostu! Bardzo mnie wciagnął, ale jeśli chodzi o lektora to muszę poweidziec, że strasznie mnie drazni. Moim zdaniem ten serial lepiej ogladac z napisami. Mozna dzieki temu wczuc sie lepiej w klimat. Pozatym głos Millera jest swietny i chociazby dla niego warto zrezygnowac z lektora. Pozdro! :)