PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=792940}
6,7 18 tys. ocen
6,7 10 1 18245
Snowpiercer
powrót do forum serialu Snowpiercer

Był taki film co nie?
Widziałem to samo w jakimś filmie ale nie potrafię sobie przypomnieć tytułu. Ktoś, coś?

hoek

Uhh zawsze tak mam, że szukam godzinami, zadaję pytanie i sekundę po zadaniu pytania znajduję odpowiedź. Darn! Jakby ktoś szukał to: SNOWPIERCER: ARKA PRZYSZŁOŚCI

hoek

Gadam sam ze sobą :|

hoek

Czemu nie xD,
Ja miałem dokładnie to samo xD

hoek

Szukasz godzinami? A nie łatwiej było spojrzeć na zakładkę "Powiązane tytuły"? ;-)))

ocenił(a) serial na 6
hoek

A niech mnie dunder świśnie. Niektórzy ludzie są jacyś niedorozwinięci chyba i jeszcze się tym chwalą. Nie dość, że w zakładce jest powiązany film, to jeszcze film i serial nazywają się dokładnie tak samo przecież. Wystarczy wrzucić tytuł w dowolną wyszukiwarkę i ci wyskoczy. No jak durnym trzeba być, żeby z takim dylematami wyskakiwać.

RipRoy

I jeszcze samemu sobie odpisywać

Tibn

Koniecznie trzeba mieć czas, i czas na trwonienie tegoż czasu.

vanessel

I włączonego adblocka, który blokuje powiązane. Kopcie mnie dalej i tak już leżę ;)

hoek

Nawet nie chodzi o powiązane czy wyszukiwanie w przeglądarce. Snowpiercer to znany film, do tego reżyserował go ten sam gość co Parasite, który w tym roku zgarnął Oskara.

Duża część ludzi o średnim pojęciu o kinie nie potrzebuje przeglądarki czy powiązanych na FW, bo nawet tytuł ten sam. Nie piszę tego złośliwie tylko dlatego żeby wytłumaczyć reakcję ludzi na Twój post...

David_Ames

Spoko, przynajmniej napisałeś to normalnie, ja też nie szukałem godzinami, to była taka metafora, ale agresywne jednostki od razu musiały podzielić się swoimi mądrościami. Szkoda, że zamiast pożartować i się pośmiać dostaje się liścia w twarz. Tak to bywa jak jeden lepszy od drugiego w polskich społecznościach, wypchanych specjalistami. Odechciewa się cokolwiek napisać. Od dawna szukałem pretekstu do przerzucenia się na zagraniczne alternatywy, likwidacja aplikacji Filmweb na telefon i przytyki w komentarzach to już dobry powód, żeby sobie stąd iść.

ocenił(a) serial na 8
hoek

A mnie rozbawił Twój post i pisanie do siebie. Nie przejmuj się baranami :)
Pozdrawiam :)

marzena_szyszka_2

Są jeszcze normalni userzy na tym świecie :) Dzięki.