Był taki film co nie?
Widziałem to samo w jakimś filmie ale nie potrafię sobie przypomnieć tytułu. Ktoś, coś?
Uhh zawsze tak mam, że szukam godzinami, zadaję pytanie i sekundę po zadaniu pytania znajduję odpowiedź. Darn! Jakby ktoś szukał to: SNOWPIERCER: ARKA PRZYSZŁOŚCI
A niech mnie dunder świśnie. Niektórzy ludzie są jacyś niedorozwinięci chyba i jeszcze się tym chwalą. Nie dość, że w zakładce jest powiązany film, to jeszcze film i serial nazywają się dokładnie tak samo przecież. Wystarczy wrzucić tytuł w dowolną wyszukiwarkę i ci wyskoczy. No jak durnym trzeba być, żeby z takim dylematami wyskakiwać.
Nawet nie chodzi o powiązane czy wyszukiwanie w przeglądarce. Snowpiercer to znany film, do tego reżyserował go ten sam gość co Parasite, który w tym roku zgarnął Oskara.
Duża część ludzi o średnim pojęciu o kinie nie potrzebuje przeglądarki czy powiązanych na FW, bo nawet tytuł ten sam. Nie piszę tego złośliwie tylko dlatego żeby wytłumaczyć reakcję ludzi na Twój post...
Spoko, przynajmniej napisałeś to normalnie, ja też nie szukałem godzinami, to była taka metafora, ale agresywne jednostki od razu musiały podzielić się swoimi mądrościami. Szkoda, że zamiast pożartować i się pośmiać dostaje się liścia w twarz. Tak to bywa jak jeden lepszy od drugiego w polskich społecznościach, wypchanych specjalistami. Odechciewa się cokolwiek napisać. Od dawna szukałem pretekstu do przerzucenia się na zagraniczne alternatywy, likwidacja aplikacji Filmweb na telefon i przytyki w komentarzach to już dobry powód, żeby sobie stąd iść.
A mnie rozbawił Twój post i pisanie do siebie. Nie przejmuj się baranami :)
Pozdrawiam :)