Snowpiercer
powrót do forum 1 sezonu

Jestem dość poważnie rozczarowany poziomem Netflixa . Jak na ich produkcję z 2020 rozczarował mnie brak aktorów z Azji i homoseksualistów...
Rozumiem że obsadzając 60 procent aktorów Afroamerykanskich, ktorzy wspaniałe się komponują na tle białej zimy, Netflix próbował ratować swój poziom ale jakoś chyba nie wyszło. Detektyw z Jamajki to nie wszystko !!!

LOL

blaszkin

Co?! Na serio, produkcja Netflixa i nie było wagonu pełnego homoseksualistów i transwestytów?

blaszkin

Jaki brak? a strażnik, któremu robiono dobrze za narkotyki?

ocenił(a) serial na 3
blaszkin

To jest na pewno jeden z najgłupszych seriali dostępnych na Netflixie, myślę, że w tej kategorii to Top 5.

ocenił(a) serial na 5
blaszkin

Transwestyta był w nocnym wagonie, jeden ze strażników był homoseksualistą (akty seksualny za leki), jedna z głównym postaci żeńskich również i oczywiście z 3 odcinki rozpoczynały się aktem co bym nie pozostawić wątpliwości oraz kompletnie nic nie wnosiło to do fabuły.

Więc typowy Netflix jest typowy.

ocenił(a) serial na 3
blaszkin

Czy ku Twej uciesze w sezonie drugim rozpoznałeś już zadowalającą rolę w osobie córki jednego z głównych bohaterów która okazuje się być osobą o pociągach do dziewczyn? Masz swój poziom netfliksa :-)

ocenił(a) serial na 1
Valhilla

Niestety byłem na tyle rozczarowany poziomem Netflixa że zrezygnowałem z jego usług na rzecz HBO ;)