Przepiękna makabreska! Finałowy odcinek serii naprawdę dał sporą dawkę emocji oraz krwi! Prawdą jest to iż serial z odcinka na odcinek robił się co raz lepszy jednak teraz przekonałem się do spartacusa w 100 procentach. Mam nadzieję że aktor wyzdrowieje bądź podczas leczenia weźmie udział w kręceniu 2 serii. Pozdrawiam wszystkich fanów serialu
Jestem po obejrzeniu całego sezonu i musze przyznać, że jeszcze nigdy nie widziałem tak wspaniałej gry aktorskiej, już chyba lepiej być nie mogło, ale lepiej nic nie mówić bo ten serial na prawde lubi zaskoczyć, co też jest dużym plusem. Pozdrawiam i polecam wszystkim.
Jestem naprawdę pod wielkim wrażeniem. Świetny odcinek dużo krwi, wreszcie upragniona zemsta i trup ściele się gęsto. Po pierwszy odcinku myślałem że rewelacji nie będzie. Oglądałem dalej tylko dlatego bo miałem nadzieję że Sura pojawi się jeszcze.
W drugim sezonie, oby powstał szybko z uwagi na okoliczności, pewnie pojawi się postać Marka Krassusa. Mam tylko nadzieje że serial nie straci na wartości.
Bez wątpienia jest najlepszy serial tego roku.