Jest 10 bohaterow (każdy z nich na początku ma po 30 punktów). Każdy z uczestników daje 4 plusy i 4 minusy. Kiedy postać ma wynik 0 - odpada z gry, co uczestnik zapisuje pod spodem jako WYELIMINOWANY. Nie dodajemy żadnych nowych postaci. Gra kończy się, kiedy zostaną 2 postacie. Głosujemy nie częściej niż raz dziennie.
Ja zaczynam
1.Spartacus 31 +
2.Batiatus 30
3.Lucretia 30
4.Crixus 29 -
5.Ilithyia 32 ++
6.Varro 28 --
7.Doctore 31 +
8.Ashur 30
9.Naevia 29 -
10.Claudius Glaber 30
WYELIMINOWANI:
1. Crixus
2. Varro
3. Naevia
4. Ashur
5. Claudius Glaber
6. Ilithyia
7. Batiatus
8. Spartacus
Wszystkim serdecznie dziękujemy!
Również uczestnikom i pomysłodawcy tej zabawy!
Buuuuuuuuu! Dobę nie glosowałam i proszę - Sparti wyoutowany. :-((((
Ale konkretnie to powinno być:
Złoty medal - Doctore
Srebrny - Lucretia
Brązowy - Spartacus
:-)
kurwa JA zapomniałęm że to dwie postacie zostają... na huja jowisza mudyn i kurwa wykgrali ;p
Klasyfikacja generalna przedstawia się w sposób następujący:
1.Doctore
2.Lucretia
3.Spartacus
4.Batiatus
5.Ilithyia
6.Claudius Glaber
7.Ashur
8.Naevia
9.Varro
10.Crixus
Wszystkim bardzo dziękuję za "Bitwę Postaci" dziękuję zarówno fanom jak i antyfanom mojej faworytki Ilithyi bez Was (i bez niej) nie byłoby takiej rywalizacji xd
Właśnie mi wpadł do głowy pomysł na nową "Bitwę" byłaby to "Bitwa Walk" wiem, że trochę głupio się to nazywa ale polegałoby to na tym, że będziemy, w podobny sposób jak postacie, oceniać walki w tym serialu. Może niech osoby, które są tym zainteresowane napiszą o odpowiedzi propozycje walk, które byśmy oceniali a jak będziemy mieli ich wystarczającą ilość utworzy się nowy temat. Co Wy na to?
Ooo to to już bardziej pasowałoby xd
To co robimy coś takiego?;p
Ja proponuję scenę, w której Spartacus uprawiał sex z moją ulubienicą Ilithyią w tych maskach, czyli:
1.Spartacus + Ilithyia w maskach
2. <brak>
3. <brak>
4. <brak>
5. <brak>
6. <brak>
7. <brak>
8. <brak>
9. <brak>
10. <brak>
Dopisujcie nowe sceny a gdy zbierzemy ich 10 to utworzy się nowy temat;p
Zmusiłem się do wysiłku :D przejrzałem na szybko pierwszy sezon i tak moje typy :D
oczywiście nie wypisałem wszystkich tylko te co na szybko wyłapałem :-)
2. Lucretia +Batiatus + niewolnica
3. Ilithyia +Claudius Glaber -Ilithyia wita powracającego męża
4.Varro + niewolnica na przyjęciu
5. Lucretia +Crixus na pokojach
6. Lucretia + Batiatus + niewolnice w basenie
7. Wybór maski na orgię
8. Ilithyia + Numerius w basenie
9. Ilithyia +Claudius Glaber kolejne przywitanie męża :D
10. <brak>
1.Ja proponuję scenę, w której Spartacus uprawiał sex z moją ulubienicą Ilithyią w tych maskach, czyli:Spartacus + Ilithyia w maskach
2.(Drugi odcinek 5 minuta filmu)Lucretia leży na łóżku niewolnica gmera jej w gatkach :D przychodzi Batiatus podchodzi do niego niewolnica stawia mu interes na baczność i zabawiają się Batiatus +Lucretia
3.(Pierwszy odcinek 18 minuta) Ilithyia +Claudius Glaber -Ilithyia wita powracającego męża :D ubrana w skóry wilków z karafką wina w rękach :D
4.Odcinek 3 (32 min 40 sekunda) Lucretia wyprawia przyjęcie dla Ilithyia-Ilithyia wybiera Varro i jakąś niewolnice i Varro bzyka a wszyscy zaproszeni goście przyglądają się bzykaniu czyli Varro + niewolnica na przyjęciu
5.Odcinek 4 (12 min,40 sekunda) Lucretia +Crixus ( Lucretia wzywa do siebie na pokoje Cirxusa zabawiają się razem a wszystkiemu przygląda się niewolnica zakochana w Cirxusie Naevia
6. Odcinek 6 ( 10 min,8 sekunda) Lucretia + Batiatus + niewolnice w basenie (Lucretia siedzi w basenie dwie niewolnice myją Jej ręce , a dokładniej smarują ją jakimiś olejkami Batiatus też wchodzi do basenu podchodzi do niego niewolnica zaczyna go myć Batiatus się rozkręca i bzyka niewolnice rozmawiając w trakcie z Lucretią :D
7.Odcinek 9 ( 2 min 30 sekunda) Wybór maski na orgię ( Lucretia zaprosiła jakąś blondi i ta wybiera sobie maskę ,maski mają niewolnice na twarzach oczywiście wszystkie są nago poza maskami )
8.Odcinek 10 ( 34 min, 55 sekunda) Ilithyia + Numerius w basenie -Numerius miał mieć urodziny i ojciec funduje mu walkę gladiatorów na owe urodziny ;] Ilithyia wiedząc o tym fakcie chce młodego namówić żeby na tą walkę wybrał Spartakusa i jego przyjaciela Varro ,Ilithyia chcąc go o to ładnie poprosić wchodzi mu nago do basenu :-)
9. Odcinek 12 ( 33 min,45 sekunda ) Ilithyia +Claudius Glaber kolejne przywitanie męża :D
10.
Dopisujcie nowe sceny a gdy zbierzemy ich 10 to utworzy się nowy temat;p
7. Wybór maski na orgię
10. Spartacus + żona Spartacusa przed pojamaniem
Tylko mi się wydaje że 7. nie pasuje moze ktoś ma inna propozycje?
Spartacus i niewolnica? Nie wiem jak się nazywała, ale chyba skojarzycie o którą chodzi. Wydaje mi się, że jak go poprosiła, żeby przez moment potraktował ją jak żonę... Nie mam filmu na kompie. To było pod koniec serialu.
Oj gdyby komuś jeszcze się chciało zmontować filmik poglądowy z wybranymi scenami... Można by go sobie przesłać na maila.
7. Spartacus + niewolnica jako żona
10. Spartacus + żona Spartacusa przed pojamaniem
Jeśli ktoś zna imiona bohaterów, których nie wymieniłem z imienia to niech poprawi i zaczynam grę xd
dobra poczekajcie troche dzisiaj mam wolne powycinam wszystkie sex sceny z serialu i powysyłam na mojego chomika dam znac za pare chwil co i jak :D powycinam ponumeruję a potem będzie można głosować :D
scenki już powycinałem właśnie wrzucam na serererk;] za kilka chwil dam linka i zobaczymy co dalej :D