Serial ten jest genialny. Przyznam się jednak - bardzo mało seriali oglądam, bo (wcześniej czy później) oglądanie tych samych twarzy powoli mnie zaczyna nużyć. Tym razem było inaczej. Każdy odcinek jest genialny, gdybym mógł, to cały serial obejrzałbym w 1 dzień.
Fakt - czasami nieco przesadzony (ta sztuczna krew ... ) i zbyt dużo scen erotycznych, ale można na to przymknąć oko. W zamian dostajemy 13 bardzo interesujących odcinków.
Po kilku odcinkach pojawiło mi się uczucie, że gdzieś kiedyś widziałem coś podobnego - pierwsze skojarzenie to mix 300 i Gladiatora.
Polecam! Nie umiem się już doczekać prequela (o 2. serii nie mówiąc).
Jestem po pierwszym odcinku. no w moje gusta trafia jako tako. jest krew. są cycki, jest akcja, jest fabuła...kolejność malejąca. wg mnie powinno być odwrotnie :)
ale pewnie się skuszę na następne odcinki, bo jak to tak - zaczynać i nie kończyć?
wszystko co negatywne powyżej może mnie nawrócić. przecież to dopiero pierwszy odcinek jaki obejrzałem. jest potencjał
podziękował
Pierwszy odcinek moim zdaniem był jednym z najgorszych (o ile nie najgorszym). Im dalej, tym lepiej. A ostatni odcinek to mistrzostwo.
kill them all...
9/10
nie żałuję czasu przeznaczonego na oglądanie.
tyle ode mnie =)
heh :)
chyba nikt po obejrzeniu 13 odcinkow 1 sezonu nie powie ze zaluje czasu ktory poswiecil na ogladanie tego fenomenalnego serialu