Już nie mogę się doczekać drugiego sezonu.Dziwne tylko, że HBO jakoś milczy.
Zanim home box office PL kupi prawa do emisji GotA, u nas będzie już pewnie końcówka lata 2011 :/
Super, że GotA i drugi sezon BaS będą leciały równolegle, ale co w takim razie zrobili z postacią Spartacusa? Chyba, że po prostu ktoś sobie datę emisji kolejnego sezonu zmienił dla zabawy, bo nie widziałem żadnej zapowiedzi.
Nie będą puszczone razem bo drugi sezon jeszcze nie powstał. Do tej pory nawet jego realizacja stała pod znakiem zapytania. Teraz oficjalnie podano że stacja starz zamówiła drugi sezon. :D tylko nie mają jeszcze aktora do roli Spartakusa:/
nie znacie się to się nie wypowiadajcie. powstanie 2 sezon ale to będzie prequel a spartakus wystąpi tylko gościnnie
Cieszę się bardzo że tak wiele osób jest zainteresowanych tym dziełem.Świadczy to tylko o naszym wspaniałym guście i wyczuciu dobrego kina.Z tego co słyszę i sam wyczytałem w necie, na razie nie wiemy niczego pewnego.Skoro premiera drugiego sezonu miała nastąpić w styczniu 2011 roku,być może do końca miesiąca coś się w tej kwestii wyjaśni.Tymczasem bądźmy dobrej myśli i trzymajmy się cierpliwie.Pozdrawiam i dziękuję wszystkim.