PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=526554}

Spartakus: Krew i piach

Spartacus: Blood and Sand
2010
8,0 79 tys. ocen
8,0 10 1 78702
7,4 10 krytyków
Spartakus: Krew i piach
powrót do forum serialu Spartakus: Krew i piach

swietny, akcja filmu naprawdę wciąga. Obejrzałem narazie 2 odcinki. Pierwszy odcinek jest dosć schematyczny ruchanie, walka, ruchanie, walka za duzo tego moim zdaniem bo jak bede chcial sie naogladac takich scen to wlacze sobie odpowiednią strone lol a w drugim odcinku natomiast pokazali kolesia któremu pała sterczała jak strzała tez nie wiem po co takie sceny btw. Ciekawe ile mu zaplacili jakby dawali 100 tys zł to tez mógłbym nago wystąpić moze jeszcze sie załapie na jakis casting^^ Wracajac do tematu to jak wspomiałem wczesniej za duzo jest scen łóżkowych:P ale i tak Film jak najbardziej polecam.

James81

Po obejrzeniu 5 odcinka podziękuje jednak za oglądanie koncowa walka jest tak do du*y zrobiona ze nie wiem co jak dla mnie to było przegiecie.

użytkownik usunięty
James81

Dla mnie osobiście ten odcinek był pierwszy po którym pokochałem ten serial. Teraz jak oglądam walkę to nie robi takiego wrażenia, ale za pierwszy razem miodzio. Serial koniecznie trzeba oglądać samemu, wieczorem, najlepiej na słuchawkach i w HD, wtedy czuje się to coś.
Od 9 odcinka wg mnie poziom wzrasta bez przerwy, każdy epizod zaskakuje czymś nowym. 11 to istny majstersztyk.
Więcej genialnej intrygi i knowań niż walk. Wyszło świetnie.
A zwiastun 12...
Czuję, że zakończenie sezonu będzie niesamowite, jeśli utrzyma się tendencja wzrostowa, a wygląda na to, że tak :)

ocenił(a) serial na 9

Racja . Pierwsze odcinki oglądałem tylko dlatego , bo nic innego ciekawego nie było. Niezłe walki , krew , piasek , sex.

I jak wielkie było moje zdziwienie gdy po kilku odcinkach , poziom serialu zaczął zwyżkować! Namawiam do zapoznania się z pozostałymi odcinkami. Tak jak mówił mój przedmówca : najnowsze odcinki są rewelacyjne i już nie mogę doczekać się 12!

Denis

Przełamałem się i zobaczyłem odcinek 6 potem juz byłem ciekaw co bedzie w następnym i następnym. Ten film naprawde uzależnia ^^ Mam jeszcze takie pytania.

¤ Jak to jest z filmem leci co tydzien co 2 tygodnie ?
¤ W odcinku 11 juz pod sam koniec kiedy ten koles jest duszony to mówi czyje rozkazy wykonywał to o kogo chodzi? Powiedział tam jakies imie ale nie mogę skojarzyć.

użytkownik usunięty
James81

- Serial leci co tydzień. W niedzielę, przeliczając na naszą strefę czasową
Niestety do końca pierwszego sezonu zostały już tylko dwa odcinki.

- Powiedział imię Batiatus, czyli ten co prowadzi ludus.

Ja dziś obejrzałem 9 odcinek - chyba najlepszy do tej pory! Nie mogę się doczekać odcinka 10 i 11, słyszałem że najlepsze :)