Witam jak w temacie kiedy pojawi się Sezon 2?? Pozdrawiam.
Druga część tego serialu już jest na w telewizji na HBO ma nazwę Spartakus bogowie areny. I przedstawia ona wszystko to co działo się wcześniej :) pozdr.
Cholera Jasna!ile trzeba wam tłumaczyć!Bogowie areny to prequel to nie jest 2 sezon Spartacusa!To jest całkiem co innego..Na prawdę szkoda czasem nerwów na tych niedorozwojów..
Właśnie weszłam na Blood and sand żeby załozyc podobny temat ale widzę że jest. Jestem ciekawa czy są jakies informacje na jakim etapie są prace nad serialem? Kręcą coś czy zatrzymali sie na wybraniu zastępcy Andiego? Tyle czasu to trwa że Andy by zdążył wyzdrowiec
No wydaje mi się, że troszkę trzeba będzie poczekać ze względu na chorobę głównego aktora! Jest chory na raka bodajże.
Gdy jeszcze nie było BA czytałem na dwóch portalach że jeśli wszystko pójdzie dobrze i Andy wyzdrowieje to sequel będzie pod koniec tego roku. Oby jak najszybciej z i oby z Andim :)
Podobno nawet zaczynali kręcić już serial, ale Andy dostał nawrotu choroby...
Jeżeli Andy nie wyzdrowieje w najbliższym czasie, to pewnie pod koniec roku ukarzą się odcinki drugiego sezonu. Jeżeli wyzdrowieje, możliwe, ze drugi sezon powitamy już nawet we wrześniu (:
jeżeli mam czekać to z chęcią, jeśli tylko ponownie będę mogła zanurzyć się w tym cudownym klimacie i muzyce
!
Widzę, że każdy w tym temacie ma się za specjalistę od tego serialu, a nie wie, że w drugim sezonie Spartakusa będzie grał inny aktor...