Totalna paranoja... Jak można ocenić takie badziewie na 8,2... a kultowa Xena ma ocene 6,
z efektami specjalnymi w porównaniu do tych dużo lepszymi i dużo lepszą fabułą... :/
Heh... jaracie się tą porażką jak Rzym za Nerona.
Miło mi dołączyć do grona osób, które widzą słabość tego serialu. Przyklejeni do ekranu aktorzy, krew jak koncentrat z buraczków, ujęcia widowni/bohaterów jak z jakiejś bajeczki - niby walczą i jest fajnie, ale co chwila pokazana twarz wykrzywiona dziwnym grymasem... to jest BADZIEWIE moi Państwo.
Kolega ekscytował się tym serialikiem podobnie jak większość tutaj, a kiedy pokazałem mu co mnie się nie podoba obajrzał może dwa odcinki i też odstawił to na bok.
I nie... nie obejrzałem jednego odcinka. Każdy kolejny odcinek jest tak samo kiczowaty jak pierwszy. Fabuła? Co to za fabuła kiedy tu się tylko pie*rzą, zarzynają, pie*rzą i znów zarzynają? Pokazane intrygi są jakieś płytkie i bezbarwne jak cały ten serial.
Możecie mnie teraz zlinczować za moje i nie tylko moje zdanie.
tak bylo w starozytnosci nie mieli komputerow i podow komorek pc i innych wiec ogladali galdiatorow zabijali sie dmuchali i tylko byla krew sex przemoc i winogrona wiec nie wiem o co Ci chodzi...
:) hehe pozdrawiam