Prosty film, dla prostych chłopaków. Nic dodac nic ujac. Sex, krew, nagie
torsy, nie ma zbędnego gadania ( a jak jest to sie przewinie ) :D Polecam
wszystkim ktorzy po ciezkiej pracy chcieliby sie dobrze zrelaksowac nie
uzywajac przy tym mozgu! Niestety, tylko tym! :)
Napisałeś: "Polecam wszystkim ktorzy po ciezkiej pracy chcieliby sie dobrze zrelaksowac nie uzywajac przy tym mozgu! Niestety, tylko tym!"
Gdyby człowiek nie używał mózgu podczas oglądania filmu, nic by nie zrozumiał- proste i logiczne. Ale jak widać istnieją ludzie, którzy patrzą na obraz tylko po to, by patrzeć bez umiejętności analizy, bez potrzeby rozumienia treści.
Ja nie wiem jak to jest nie używać mózgu, a mimo to uważam, że film jest świetny.
A Tobie- wyrazy współczucia. Bo "umiejętność" nie używania mózgu musi być straszna.
Niezły ten serwis! i za to go kocham! nieważne co napiszesz od razu pojazd,
czepianie się słówek... ;D Udalo mi sie!
Chciałoby się powiedzieć... Veni, Vidi, Vici! XD
No zobacz, jak czasem niewiele potrzeba do szczęścia.. ;]
Mi osobiście niełatwo zachować obojętność po przeczytaniu takiej bzdury.
film jest rewelacyjny jak i sama historia Spartakusa! Pomijając doskonałość z jaką odwzorowano czasy i kulturę rzymian oraz doskonale przedstawioną ekstremalną sytuacja bohatera, miłość, braterstwo, honor i niewolnictwo - film ma to coś w sobie - świetne dialogi, dynamikę, zdjęcia jak i świetną grę aktorską! Warto dodać jeszcze nieco o mechanizmie psychiki ludzkiej, który działa tu z odzwierciedleniem rzeczywistości. Nieco chłamu też się znajdzie ale takie uroki nowoczesnego kina! No i jeszcze to co kręci - SEX and violence!!!!