Ten serial jest wspaniały! Ostatni odcinek 1 sezonu to była totalna masakra niczym rzeź niewiniątek :D krew krew krew i piękne kobiety! :D Pozdro dla wszystkich co oglądają ten cool serial xD...
Niby czemu? Ten serial jest zajebisty , jeden z lepszych jakie widziałem :P jak go nie lubisz to sie nie wypowiadaj ale rób to normalnie...
Właśnie, że jest się czym podniecać, bo serial dostarcza niesamowitych emocji! Nie wiem po co tak po chamsku komentować czyjeś wypowiedzi?!
mnie tylko rozczarowała ucieczka żony Legata. No ale cóż, cośtrzeba sobie zostawićna II sezon :)
A mnie się się to właśnie podobało ponieważ ona napewno się będzie mściła i intrygowała :D no a po za tym jest śliczna :D POZDRAWIAM :)
sporadycznie się zdarza, żeby negatywne postaci wyprowadzały mnie z równowagi- żona legata to wyjątek- dawno takiej przebrzydłej jędzy nie widziałam!!! A serial w całości wymiata, choć nie ukrywam, że po pierwszych dwóch odcinkach miałam mieszane odczucia:)
Zgadzam się z Dorotą. Pierwsze dwa odcinki budziły mieszane uczucia. Mnie osobiście nie podobała się - niekiedy mocno przesadzone efekty tryskającej krwii - zaczerpnięte zapewne z Kill Bill'a ;) Ale z czasem się przyzwyczaiłem i było ok. Natomiast sam serial jest niesamowity. Każdy odcinek to historia, trzymająca w napięciu i w odróżnieniu np od Lost'ów - nie ma takiej przemienności, polegającej na mieszaniu odcinków świetnych z takimi zupełnie przeciętnymi. Tu każdy jest rewelacyjny.. Jak dla mnie - jeden z najlepszych seriali jakie widziałem.