A tu jest online z napisami http://serialeifilmy.pl/4447-spartacus-blood-and-sand-2010-sezon-1-odcinek-12-na pisy-pl.html
Matko, czemu wszyscy myślą, że zrobienie napisów to ot tak i są?
Na to potrzeba czasu. Widzę, (nie mówię konkretnie do ciebie, bo ty się tylko pytasz grzecznie)że wielu uważa, że napisy im się należą najlepiej z samego rana.
Tacy powinni spróbować kiedyś sami zrobić napisy na poziomie na jakim są do Spartacus od Grupy Hatak i ciekawe ile im zajmie.
A, to co tam jest podane, że to niby jest odcinek z polskimi napisami, to nie napisy a wielkie G.
Widziałem jedynie 10 sekund i wszystko było z translatora.
Zdania w ogóle nie po polsku, brak składni i sensu.
dokladnie.
oprocz pytan o napisy dobijaja mnie zapytania skad mozna sciagnac dane odcinki roznych seriali...
albo linkowanie tych denych stron z odcinkami online..
Od dawna nie spotkałem kogoś, kto podziela mój sposób myślenia ;)
Ta "jakość" na tych serialach-online... szkoda słów, nie idzie na to patrzeć.
I te prośby o odcinki tak samo. Z pomocą google można znaleźć wszystko bez problemu.
Cóż, dochodzę do jednego wniosku... Może niektórzy mają bana na google ;D
Nie ma jak 720p rip na 40calowym lcd+dobre napisy ;)
Ja mam nadzieje, ze jednak Yungar wyrobi sie dzis i kolo 12 bedzie mozna obczaic nowy ep. swoja droga po 1 epizodach nie spodziewalem sie, ze taki dobry serial z tego wyjdzie.
"Nie ma jak 720p rip na 40calowym lcd + dobre napisy"
Amen ;]
A co do napisów, to niestety na 100% nie dam rady na dzisiaj...
Ale postaram się, żeby tłumaczenie finału pojawiło się dużo szybciej ;]
Wszystkie bieżące informacje o sytuacji i postępie tłumaczenia są na napisy24.pl
Pobierając stamtąd napisy masz też pewność, że pobierasz najbardziej aktualną wersję ;]
O! Yungar jest na filmwebie :)
Ja niestety 40' cali nie mam i muszę się zadowolić monitorem 22' plus odcinek w 720p, ale i tak niezły efekt jest.
Ci, co oglądają na tych wszystkich serialach online tyle tracą...
Dokładnie. Darujcie sobie syf na "seriale online". 720, dobrze przetłumaczone napisy (choć można i oglądać po angielsku, jednak czasami można stracić coś ważnego;) ).
Zamiast podziękować za dobre tłumaczenia, to ludzie chcą wszystko od razu i "na odwal się" ;)
Ogromne podziękowania Temu który tłumaczy te napisy ! Jak bym mógł to browara ,albo nawet całą skrzynkę stawiam !!! Co do wersji filmu, to Tylko i wyłącznie 720p , no chyba że ktoś i tak ogląda na 14" , ale to i tak jest obraz do dupy...
Jest to jeden z nie licznych seriali na którego odcinki czekam zawsze z niecierpliwiony... :)))