PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=526554}

Spartakus: Krew i piach

Spartacus: Blood and Sand
2010
8,0 79 tys. ocen
8,0 10 1 78702
7,4 10 krytyków
Spartakus: Krew i piach
powrót do forum serialu Spartakus: Krew i piach

Jak zwykle problem z napisami,czy wie ktos kiedy bedą:)?

ocenił(a) serial na 6
l_lelon

w nocy/jutro

l_lelon

A tu jest online z napisami http://serialeifilmy.pl/4447-spartacus-blood-and-sand-2010-sezon-1-odcinek-12-na pisy-pl.html

użytkownik usunięty
l_lelon

Matko, czemu wszyscy myślą, że zrobienie napisów to ot tak i są?
Na to potrzeba czasu. Widzę, (nie mówię konkretnie do ciebie, bo ty się tylko pytasz grzecznie)że wielu uważa, że napisy im się należą najlepiej z samego rana.
Tacy powinni spróbować kiedyś sami zrobić napisy na poziomie na jakim są do Spartacus od Grupy Hatak i ciekawe ile im zajmie.

A, to co tam jest podane, że to niby jest odcinek z polskimi napisami, to nie napisy a wielkie G.
Widziałem jedynie 10 sekund i wszystko było z translatora.
Zdania w ogóle nie po polsku, brak składni i sensu.

ocenił(a) serial na 6

dokladnie.

oprocz pytan o napisy dobijaja mnie zapytania skad mozna sciagnac dane odcinki roznych seriali...

albo linkowanie tych denych stron z odcinkami online..

użytkownik usunięty
danteusz

Od dawna nie spotkałem kogoś, kto podziela mój sposób myślenia ;)
Ta "jakość" na tych serialach-online... szkoda słów, nie idzie na to patrzeć.
I te prośby o odcinki tak samo. Z pomocą google można znaleźć wszystko bez problemu.
Cóż, dochodzę do jednego wniosku... Może niektórzy mają bana na google ;D

ocenił(a) serial na 6

Nie ma jak 720p rip na 40calowym lcd+dobre napisy ;)
Ja mam nadzieje, ze jednak Yungar wyrobi sie dzis i kolo 12 bedzie mozna obczaic nowy ep. swoja droga po 1 epizodach nie spodziewalem sie, ze taki dobry serial z tego wyjdzie.

danteusz

"Nie ma jak 720p rip na 40calowym lcd + dobre napisy"

Amen ;]

A co do napisów, to niestety na 100% nie dam rady na dzisiaj...
Ale postaram się, żeby tłumaczenie finału pojawiło się dużo szybciej ;]

yungar

No to dzieki że się okresliłeś,pozdr.Przynajmniej wiadomo o co chodzi:)

l_lelon

Wszystkie bieżące informacje o sytuacji i postępie tłumaczenia są na napisy24.pl
Pobierając stamtąd napisy masz też pewność, że pobierasz najbardziej aktualną wersję ;]

użytkownik usunięty
yungar

O! Yungar jest na filmwebie :)
Ja niestety 40' cali nie mam i muszę się zadowolić monitorem 22' plus odcinek w 720p, ale i tak niezły efekt jest.
Ci, co oglądają na tych wszystkich serialach online tyle tracą...

ocenił(a) serial na 10

Dokładnie. Darujcie sobie syf na "seriale online". 720, dobrze przetłumaczone napisy (choć można i oglądać po angielsku, jednak czasami można stracić coś ważnego;) ).
Zamiast podziękować za dobre tłumaczenia, to ludzie chcą wszystko od razu i "na odwal się" ;)

SpiderFYM

Ogromne podziękowania Temu który tłumaczy te napisy ! Jak bym mógł to browara ,albo nawet całą skrzynkę stawiam !!! Co do wersji filmu, to Tylko i wyłącznie 720p , no chyba że ktoś i tak ogląda na 14" , ale to i tak jest obraz do dupy...

Jest to jeden z nie licznych seriali na którego odcinki czekam zawsze z niecierpliwiony... :)))

ocenił(a) serial na 9
pmp2811

Hehe ja sie nie upominam o szybkie zrobienie napisow, bo wiem jaka to jest ciezka robota. Sam kiedys próbowałem i zareczam ze przy tym troche schodzi:( Pozdro dla tlumacza napisow:)