PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=526554}

Spartakus: Krew i piach

Spartacus: Blood and Sand
2010
8,0 79 tys. ocen
8,0 10 1 78704
7,4 10 krytyków
Spartakus: Krew i piach
powrót do forum serialu Spartakus: Krew i piach

ale krew latala po ekranie.. musieli to az tak uwydatnic ;/ wylaczylam 1odc. po jakis 15min ;) i nie sadze ze w najblizszym czasie zrobie kolejne podejscie.

ocenił(a) serial na 9
czarna404

Tyle krwi jest tylko na poczatku. Zrob kolejne podejscie bo serial jest rewelacyjny

ocenił(a) serial na 10
czarna404

Serial jest naprawdę rewelacyjny, trzeba się tylko trochę wczuć, ale co do krwi to masz rację, leją się jej tutaj hektolitry nawet z niewielkich ran:) Ogólnie jest to jedyne co mi na początku przeszkadzało, choć przyznam się że z biegiem czasu przestałem na to zwracać większą uwagę, nawet wówczas jak krew na kilka sekund przesłaniała cały ekran:)

ocenił(a) serial na 9
czarna404

Pierwszy odcinek naprawdę odstrasza., też wyłączyłem po 20 min ale jak zobaczyłem drugi odcinek to naprawdę mnie wciągnął.

czarna404

Naprawde ta krew wam az tak przeszkadza ? co wy 13 letnie dziewczynki jestescie ??

ocenił(a) serial na 6
xardos4

Serial jest przerysowany, to prawda... Ale moim zdaniem to tylko wzmacnia efekt i daje niezwykły urok.

ocenił(a) serial na 5
yogobelle

Powiedzcie co takiego wam dało obejrzenie tego serialu? Jaki jest cel tego przerysowania? Jaki był cel pokazania pierwszych odcinków w tej konwencji, by kolejne były łagodniejsze?

czarna404

oglądaj od drugiego odcinka też się leje krew ale nie aż tak jak w pierwszym odcinku. Jak zacząłem oglądać to też mnie odrzucała ta krew w pierwszym odcinku i zaryzykowałem obejrzałem drugi odcinek i nie pożałowałem. Obejrzałem cały Serial i oceniam go 10/10 + ULU.

ocenił(a) serial na 10
czarna404

Im dalej tym tego mniej. Chyba po 3 odc zrezygnowali z "komputerowej" krwi i pozostali przy tradycyjnej farbie. Fakt, że gdyby nie przerysowane pierwsze odcinki to byłby to chyba najlepszy serial jaki oglądałam. Na pewno lepszy od "Bogów areny", gdzie krwi jest o wiele mniej. Tak czy inaczej gorąco polecam oba filmy.

ocenił(a) serial na 7
czarna404

Prawda z początku strasznie przesadzili z krwią , ale potem jest zdecydowanie lepiej.
Mnie też na początku odrzuciła ta krew ale potem jest jej znacznie mniej i jest trochę bardziej realistyczna .

czarna404

Nie namawiajcie jej, to nic nie da!!! To jest typowy serial dla facetów!!!

ocenił(a) serial na 5
box_pudlo

Zabiłeś mnie tym tekstem...

ocenił(a) serial na 5
czarna404

To ja byłem lepszy...wytrzymałem półtora odcinka...i chyba zrobię drugie podejście. szczerze mówiąc wolałbym więcej realizmu