które dopiero będą miały premierę.a mianowicie w sieci pojawiły się 2 odcinki spartacusa odc.8 i 9 w jakości dvdscr. Mam pytanie do osób które ściągnęły te odcinki czy warto?czy dźwięk i obraz jest na dobrym poziomie jak na divx?
Jeśli jakość jest taka jak za pierwszym razem to nie warto, chyba że nie możesz się już doczekać co będzie dalej i chcesz obejrzeć dla samej fabuły.
no muszę się z Tobą nie do końca zgodzić! bo pierwsze 2 odc jak wyciekły to rzeczywiście były w fatalnej jakości a mianowicie były to odc jakości "WebRip" i "P2P" ale nie wiem czy wiesz po jakimś czasie jeszcze sporo przed premierą serialu wyciekły pierwsze 2 odc w jakości "dvdscr" i były naprawdę w super jakości wiem bo sam je ściągnąłem w takiej jakości bo nie mogłem się doczekać premiery:) stąd jestem ciekawy czy ktoś już ściągnął te odc. w jakości dvdscr
Witam, jak chodzi o odcinek 8 to można obejrzeć jeśli jest się ciekawym co będzie dalej i niechce sie czekać:) a mam takie pytanie gdzie widziałeś odcinek 9, czy mogłbyś podać jakieś namiary. (oczywiście jeśli to nie narusza regulaminu portalu) ale sądząc po linkach umieszonych w innych postach nie narusza. Dzięki z góry:)
brett_hoper jak ściągniesz to wypowiedz się o jakości i czy warto ściągnąć, wiesz na lcd nie ma co psuć sobie oglądania w gorszej jakości pełnej pixeli itp itd
Niestety jakość jest gorsza od 2 pierwszych odcinków które też były z DVD-SCR. Powiedziałbym że jakość średnia wygląda jak rip z VHS'a ogólnie oceniam ją na 6/10 jeżeli ktoś jest napalony to może na TV oglądnąć, tylko gorsza sprawa z napisami bo jak narazie ich nie ma :(
Obejrzałem właśnie 7 odcinek i kusi jak jasna cholera no ale nie jakoś się powstrzymam skoro kopia naprawdę taka tragiczna:)