PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=657154}

Spartakus: Wojna potępionych

Spartacus: War of the Damned
2013
7,9 39 tys. ocen
7,9 10 1 39383
8,8 5 krytyków
Spartakus: Wojna potępionych
powrót do forum serialu Spartakus: Wojna potępionych

żadnego promo

ocenił(a) serial na 10

Toż skandal normalnie.
Ja już nie mówie o tym, że powinni dać tydzień wcześniej pierwszy odcinek pre-air do obejrzenia na necie, ale 6-minutowy początek pierwszego odcinka?
Jakieś porządne promo filmiki? Może muza na youtubie?
Nic a nic dla utęsknionych fanów :(
Pan deKnight jest bardzo pewny siebie chyba...

Bartes123_2

Wiesz - to chwyt marketingowy. My (fani) jesteśmy pod niezłym ciśnieniem (aby obejrzeć) a oni (marketingowcy i twórcy) nas podręczą aż do 1 odcinka:) A co do wycieku trzeba się porozglądać...

Bartes123_2

A na torrrentach to już niby w HD :):):):)

Mazurian

I już dostępne od 8 października :)

ocenił(a) serial na 10
Mazurian

Ostatnio szukałem w necie książki "Memory of Light" - zakończenie cyklu "Koło Czasu". Premiera książki jak byk 8 stycznia 2013, książka w necie dostępna od października 2012, a nawet namierzyłem z roku 2011... Oczywiście rarem spakowane...

Bartes123_2

A ha ło trzeba pobrać - znam te sztuczki :D Ja kiedyś pobrałem "rzekomy" film ważący 700 MB (przed premierą). Okazało się że to plik video o waże 700MB tyle że trwający 5min. Na ekranie widniał napis że aby odtworzyć trzeba jakiś fikuśny kodek pobrać.... :)

ocenił(a) serial na 5
Bartes123_2

Yyy, nie mam pojęcia, dlaczego jesteś rozczarowany brakiem materiałów promocyjnych, skoro jest ich pełno na youtube

orbitka90

a jest promo 1 odcinka ?Bo ja nie widze ;)

ocenił(a) serial na 10
orbitka90

Materiały promocyjne? Te parę ochłapów od Starz, co pokutują na youtube któryś kolejny miesiąc? Bez przesady. Blood and Sand oba pierwsze odcinki były tydzień wcześniej, Vengeance 6 minut z początku również miesiąc przed premierą...
A tu nie ma nic, cicho i głucho.
Oczywiście promo 1 odcinka nieosiągalne...

ocenił(a) serial na 5
Bartes123_2

Nie sprecyzowałeś, że chodzi tylko o pierwszy odcinek albo ja nadinterpretowałam ;) Również czekam z niecierpliwością, bo pomimo spadku formy w Vengeance, Spartacus jest niezmiennie moim ulubionym serialem.

orbitka90

Byc moze powod jest tego taki, ze szykuje sie wielkie pierd**** i trzymaja wszystko do ostatniej chwili ;) Do premierii pare dni, a jedyne co nowego wychodzi to jakies smieci z BattleForNuceria.com gdzie robia te wstawki video w przerwie kreceniu sezonu... Co zreszta wyglada tak sztucznie moim zdaniem, ze rzygac sie chce.

ocenił(a) serial na 8
Bartes123_2

Pewnie znowu link mi nie wejdzie
https://www.youtube.com/watch?v=skfS_5ytAZo
For the glory of Rome!