Toż skandal normalnie.
Ja już nie mówie o tym, że powinni dać tydzień wcześniej pierwszy odcinek pre-air do obejrzenia na necie, ale 6-minutowy początek pierwszego odcinka?
Jakieś porządne promo filmiki? Może muza na youtubie?
Nic a nic dla utęsknionych fanów :(
Pan deKnight jest bardzo pewny siebie chyba...
Wiesz - to chwyt marketingowy. My (fani) jesteśmy pod niezłym ciśnieniem (aby obejrzeć) a oni (marketingowcy i twórcy) nas podręczą aż do 1 odcinka:) A co do wycieku trzeba się porozglądać...
Ostatnio szukałem w necie książki "Memory of Light" - zakończenie cyklu "Koło Czasu". Premiera książki jak byk 8 stycznia 2013, książka w necie dostępna od października 2012, a nawet namierzyłem z roku 2011... Oczywiście rarem spakowane...
A ha ło trzeba pobrać - znam te sztuczki :D Ja kiedyś pobrałem "rzekomy" film ważący 700 MB (przed premierą). Okazało się że to plik video o waże 700MB tyle że trwający 5min. Na ekranie widniał napis że aby odtworzyć trzeba jakiś fikuśny kodek pobrać.... :)
Yyy, nie mam pojęcia, dlaczego jesteś rozczarowany brakiem materiałów promocyjnych, skoro jest ich pełno na youtube
Materiały promocyjne? Te parę ochłapów od Starz, co pokutują na youtube któryś kolejny miesiąc? Bez przesady. Blood and Sand oba pierwsze odcinki były tydzień wcześniej, Vengeance 6 minut z początku również miesiąc przed premierą...
A tu nie ma nic, cicho i głucho.
Oczywiście promo 1 odcinka nieosiągalne...
Nie sprecyzowałeś, że chodzi tylko o pierwszy odcinek albo ja nadinterpretowałam ;) Również czekam z niecierpliwością, bo pomimo spadku formy w Vengeance, Spartacus jest niezmiennie moim ulubionym serialem.
Byc moze powod jest tego taki, ze szykuje sie wielkie pierd**** i trzymaja wszystko do ostatniej chwili ;) Do premierii pare dni, a jedyne co nowego wychodzi to jakies smieci z BattleForNuceria.com gdzie robia te wstawki video w przerwie kreceniu sezonu... Co zreszta wyglada tak sztucznie moim zdaniem, ze rzygac sie chce.