PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=657154}

Spartakus: Wojna potępionych

Spartacus: War of the Damned
2013
7,9 39 tys. ocen
7,9 10 1 39344
8,8 5 krytyków
Spartakus: Wojna potępionych
powrót do forum serialu Spartakus: Wojna potępionych

Agron

ocenił(a) serial na 9

Oglądam po raz kolejny drugi sezon Spartakusa: Vengeance i uważnie śledzę postać Agrona. Też zauważyliście, że bardzo się zmienił w sezonie trzecim. W Vengeance był taki dziki i nieposkromiony, co bardzo mi się podobało. Nie dał sobie w kaszę dmuchać i zawsze robił po swojemu. W trzecim sezonie niby też taki jest, ale coś się zmieniło i jest tak jakby bardziej grzeczny. Nie wiem, może to tylko mi coś się zdaje. :D
Btw, Nasir i Agron to moja ulubiona serialowa para. Są tacy kochani i słodcy. :3 Niech już się przestaną kłócić o Kastusa i "pogodzą się" :D

ocenił(a) serial na 8
nika1318

przez Nasira spokorniał
taka moja teoria :)

nika1318

Człowieku, dam Ci radę ,idż na Hożą, skrzywowanie z Wilczą
tam pełno Agronów i Spartacusów , oj Cię wydupczą :)))

marcin_abramczyk

Rozumiem, że skoro tak dobrze znasz ten adres i pewnie każdą cegłę i kostkę, to tam cię znajdziemy?

emo_waitress

Emo, a chcesz takiej potyczki między nami? To był ostatni wpis z tego adresu. Do zo baczeniu w realu :)))

marcin_abramczyk

Nie chcę.

ocenił(a) serial na 10
emo_waitress

Emo, boisz się tego ćwierćdebila w spoconym podkoszulku i sztywnych w kroku portkach, czy po prostu go spławiasz???

Bartes123_2

Ja się boję Sadako i że skończą produkcję śmiejżelków jogurtowyc :O :O :O
Kolega zapytał, czy chcę potyczki, to grzecznie odpowiedziałam, ze nie chcę. Ot co.

ocenił(a) serial na 10
emo_waitress

kurde, to ja Buki. Ale ona jest taka straszna i zostawia ślady a nie ma stóp :(

emo_waitress

hahahahahaha nie wiem czego ale spodobał mi sie Twoj teskt:D:D::D:D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 7
marcin_abramczyk

Zamilcz ^^

ocenił(a) serial na 7
nika1318

Faktycznie, w "Zemście" Agron miał trochę fajniejszy charakter (czyt. był bardziej nieposkromiony) jednak nadal jest zajebisty ;) Wiadomo, że miłość odmienia człowieka, ale w sumie i tak na dobre mu to wyszło.

ocenił(a) serial na 9
nika1318

Myślę, że Agron w "Zemście" tym swoim morderczym instynktem odreagowywał śmierć brata. Sam Crixus nawet tak powiedział. Teraz się chłopak trochę uspokoił bo rana po Duro się zagoiła no i ma Nasira, który z pewnością trzyma go w ryzach. Ale sama zobacz, że jak się pojawił Castus to w Agronie znowu się mordercza iskierka zapaliła bo przeraża go fakt, że teraz miałby stracić kochanka.

ocenił(a) serial na 7
iwona1912

Ciekawe jest to, że Agron pod wpływem Nasira zmienił się na lepsze, a taki Crixus pod wpływem Naevii już nie... Ach te baby.

ocenił(a) serial na 9
Sayuki78

Dla mnie Crixus zawsze był świrem. Teraz mu się tylko pogorszyło.

użytkownik usunięty
iwona1912

Gej, nie gej, ale fryz ma zajebisty.

ocenił(a) serial na 8
nika1318

Bo się człowiek rozwija. Spoważniał i nauczył się opanowania, i to nie tylko przez związek, ale dlatego że Spartacus i rebelia potrzebuje zaufanych ludzi.