Zasady:
1. Każda postać zaczyna od 40 punktów.
2. Każdy z was codziennie może oddać CZTERY plusy i CZTERY minusy.
3. Jeśli jakieś postaci zostanie 0 punktów odpada z zabawy.
4. Głosujemy RAZ dziennie.
Spartacus 40
Gajusz Juliusz Cezar 40
Marek Krassus 40
Laeta 40
Saxa 40
Crixus 40
Gannicus 40
Agron 40
Naevia 40
Lugo 40
Nasir 40
Tyberiusz 40
Sibyl 40
Kore 40
Nemetes 40
Donar 40
Castus 40
Heracleo 40
No to ja zaczynam:
Spartacus 40
Gajusz Juliusz Cezar 40
Marek Krassus 40
Laeta 36 ==
Saxa 42 ++
Crixus 40
Gannicus 40
Agron 42 ++
Naevia 40
Lugo 40
Nasir 40
Tyberiusz 40
Sibyl 40
Kore 40
Nemetes 40
Donar 40
Castus 40
Heracleo 40
schaf, nie masz ciekawszych rzeczy do robienia od psucia nam zabawy?
Korekta + moje głosy:
Spartacus 254 =
Gannicus 252 =
Agron 234 +++
Bardzo przepraszam, zapędziłem się i dosłownie automatycznie zagłosowałem drugi raz w ciągu tego dnia. Nie liczcie mojego posta, tylko bierzcie pod uwagę ten setoxa. Sorki za zamieszanie...
Proponuje od jutra podzielic punkty kazdemu na 4, bo tak to zbyt szybko tego nie rozstrzygniemy, a przeciez wyjdzie na to samo. Co sadzisz Nika?
zetinx, ciekawy pomysł. ;) Zastanawiałam się też nad tym czy nie wprowadzić teraz innej formy głosowania. Każdy zamiast plusów i minusów miałby do przyznania punkty (1,2,3), np:
3 pkt- Spartacus
2 pkt- Gannicus
1 pkt- Agron
Podałam przykładową kolejność każdy głosowałby według własnego uznania. ;) Po tygodniu lub dwóch zliczyłabym wszystkie punkty i mielibyśmy zwycięzce rankingu. Co o tym myślicie? Proszę o wypowiedzi w komentarzach, bo chcę abyśmy podjęli tę decyzję wspólnie. ;)
To chyba nie jest zły pomysł, bo widzę, że ta trójka idzie tak równo, że nie wiem, czy w ogóle kiedykolwiek zwycięzca zostanie z tego wyłoniony :D
Bardzo mi się podoba pomysł :). Mały minus zabawy tylko taki, że nie będzie już można rozdzielić 4 plusów dla postaci, ale skoro to finał, to trzeba się zdecydować.
Fajny pomysł z tymi punktami 3,2,1. Ja bym jeszcze dodała, że skoro to finał to zagłosować można tylko raz przez cały okres trwania finału i wtedy będzie to miarodajne i będzie wiadomo, która z postaci cieszy się naprawdę największą sympatią.
Bo jak będzie można głosować codziennie i przykładowo 10 osób codziennie będzie dawać najwyższą ocenę Spartacusowi, a 30 osób przyzna najwięcej punktów przykładowo Agronowi, ale zagłosują tylko 2 razy w ciągu trwania finału to wygra Spartacus a przecież wcale najwięcej osób na niego nie głosowało.