http://www.youtube.com/watch?v=hNVTjw7cg28
Będzie się działo!!!
Tak to cezar i na zdjęciu widziałem jak zabija rzymskich żołnierzy przebrany za buntownika(:
Trzeci od prawej to Cezar ! :D teraz już wiemy dlaczego Krassus zabronił mu golenia brody i wąsów :D oj będzie się działo !
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CTScHFESSCE nowy trailer
Krassus opieprza Tybka, ze jego ludzie bardziej boją się Spartakusa, niż swojego dowódcy
Tybek - gotowy zrobić wszystko, żeby powrócić w łaskę papy
Naevia okazuje rozsądek - a tak ją podejrzewałam o zaślepienie, głupio mi :P
Może będzie tak, że Naevia będzie się przeciwstawiać nowym przybyszom w mieście, Julek udowodni swoją wartość wzbudzając (fałszywy) alarm i "ratując" rebeliantów, zaskarbi sobie wdzięczność Spartakusa, co doprowadzi do zaognienia konfliktu z nieufnymi Kriksosem i Naevią. O matko, ale mi się piszą scenariusze :(
Emo ten trailer ma juz z tydzien :) Krazyl po innych nieoficjalnych kanalach juz wczesniej. A co do twojego scenariuszu... hmm.. ;) Wedlug mnie jesli rzymianie do miasta wejda to od tego momentu Cezar bedzie stal po swojej stronie. Na innych trailerach pokazane jest jak cezar z brodka i przebrany w lachy - stoi obok Crassusa w plonacym miescie.
Ale wiesz, DeKnighta znamy nie od dzis i byla o tym mowa. On wie jak myslymy my - fani - i ciagle nas zaskakuje ;) Moze byc tak i zapewne bedzie - ze nikt z nas racji nie ma ;) btw. co za ludzie kaza nam czekac 2 tyg na odcinek ? Powinni ich ukrzyzowac;p
1. Masz rację, zasugerowałam się datą, bo dodane jest dziś - a to przecież stare! I chyba nawet ucięte z tego wyżej jak teraz patrzę... Jeeej...
2. To się dzieje jakoś tak w dzień, a atak Krassusana miasto wydaje się jakby był o zmierzchu, a w międzyczasie jeszcze Cezar musi się poplątać między nimi. Dlatego przyszło mi do głowy, że najpierw tak zdobył zaufanie, pozorując atak Rzymian i potem wpuścił Krassusa :)
3. Muszę przestać oglądać trailery z punktu widzenia "co się dzieje w tle, stop-klatka", bo nie zauważam co mówią :D Dopiero teraz słuchałam co tam gadają i proszę, dla mnie niespodzianka :)
haha ;d Ogolnie trailery moga byc naprawde mylace bo sa montowane w taki a nie inny sposob ;) Niedlugo powinni wstawic jakies Sneak Peeki, wiec nasze watpliwosci powinny sie rozwiac ;d
http://spartacus.ausxip.com/multimedia/images/index.php?spgmGal=Episode_Stills/S eason_03/Episode_04&spgmPic=3&spgmFilters=t#spgmPicture
A tu ładny pics Kriksosa i Julka
Dziaaaaaaaaaa! Miałam właśnie dodać :) Oj będzie się działo w następnym odcinku.
I chyba będzie ostro między Gannim a Psychopatką http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/558152_10151485635746147_85229246_ n.jpg
Jednym słowem wszyscy będą się naparzać ze wszystkimi, dla mnie miodzio!
Ale też mam cichą nadzieję na smexy time w wykonaniu Pewnych Osób ;P
podajemy linki do ciekawych materiałów, a nie wspominki gdzie co można znaleźć :)
dzisiaj założyłam konto i z tego co się doczytałam na razie mam zablokowaną możliwość wklejania linków zewnętrznych, wpisz w google gannicus ostatnie 24 h a znajdziesz Decimation Gannicus Vs. Crixus
No to warto było czekać te dwa tygodnie!!!!
I co Kasiek? Gannicus nadal ssie?
Nie wiem, co biedna Kasia na to :D W jednej scenie Ganni i Naevia!
Dla mnie ta scena jest bajka, nawet Julek nie wkurza.
Naevia chyba na koniec zaczyna zdawać sobie sprawę ze skutków Hammertime.
Julek obserwuje na zgubę rebeliantów, pewnie użyje już powstałą rysę w Braterstwie do jakiejś niecnej manipulacji.
Jak miło, już myślałam, że jedyna zajawka na dziś do Laeta i Bober.
hahaha
wywołana do tablicy odpowiem, że sama nie wiem czy wolałam, żeby Kriksus obił mu buźkę czy odwrotnie :)
chyba jednak mogą się wzajemnie pozabijać a Naevia rytualne samobójstwo popełnić :)
Najlepsze, że ten scenariusz też ktoś przewidział. Ja stawiałem na to że dla Gannicusa braterstwo ważniejsze od rzymianina, nawet jeśli przyjaciela. Tymczasem Ganicjusz znowu nas zadziwia. Byle tylko nie poddał się, jakby to powiedzieć, kosmatym myślą, lub włochatym pokusą...
No i oczywiście mimo wszystko, współczuję Kriksosowi, bo od BaS jest moim faworytem. Tymczasem przez babę przyjdzie mu w końcu zapłacić "bucher's bill".
Znowu podpadnę narodom, ale ... Ganikus i braterstwo? On jest bratem tylko i wyłącznie sobie i swojej chuci.
I jak to mówi Craig Ferguson: I look forward to your angry letters.
Wow! Co za scena! Już nie mogę się doczekać tego odcinka! Gannicus w walce nie ma sobie równych. Kriksos wypadł bardzo słabo. To już nie ten sam "Niepokonany Gal".
Tylko jaki będzie miała skutek ta bójka? Jak odbierze ją reszta rebeliantów, a w tym Spartacus?
Swoją drogą, gdy słyszę 'okrzyk bojowy' Naevi, to aż mi się przewraca w żołądku.
madnesss ;D Ale k**wa scena. Z jeden strony fajnie, bo cos naprawde konkretnego sie dzieje - ale z drugiej... co oni zrobili z tym crixusem...nie przypomina on Crixusa z Blood and Sand - a byl on mocnym faworytem wielu.
Miłość do kobiety - wbrew temu co mówią, bardziej osłabia macho niż dodaje mu sił... :)
To zależy, jaką osobę się kocha i co ta osoba wyprawia :)
Bo może poprawiać życie, albo ciągnąć w dół. Nie oszukujmy się, w przypadku Krzyśka i Natalki, jakkolwiek smutno by to zabrzmiało, jednak N. nie pomaga Kriksosowi (już mieliśmy na ten temat dyskusję, jak polepszył się Kriksos, kiedy myślał, że Naevia zginęła).
Może gdyby Naevia przebywała w innym środowisku, nie ciągle atakowana widokami przemocy i gwałtu, bez poczucia zagrożenia, inaczej by to wszystko wyglądało.
Jest ogólny zachwyt jej czadową fryzurą i zakapiorstwem :) Prawdziwa wojowniczka! Ale czy naprawdę jej to służy? A co za tym idzie - Kriksosowi? I don't think so..
Już jakiś czas temu miałam się ciebie zapytać - znalazłeś tę książkę o Neronie? Jak tak - podobała ci się? (Pytam przez grzeczność, ale nie przyjmuję do wiadomości innej reakcji niż wybuchy entuzjazmu :P)
Niestety póki co nie mogłem jej dostać. Nie znaczy to jednak, że o niej zapomniałem i porzuciłem. Aktualnie czytam drugą część Millenium, a jak już skończę całą trylogię to jakoś skombinuję Nerona i dam Ci znać co o nim sądzę.
Aż mi się żal Kriksia zrobiło, to już nie ten sam facet co kiedyś... Teokles zostawił bliznę na zawsze :/
hahaha, a co mówiłem? Co mówiłem??? Zatłukł swojego? Na bank Ci ubijanie to resztki z Kraśkowego oddziału :)))
Szacunek, wiem wlasnie ze ktos przewidzial ten scenariusz ;) To byles ty Bartes ? Dokladnie jest tak jak mowiliscie haha ;d
http://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/c0.0.843.403/p843x403/734386_10151416 499081147_1707087383_n.jpg
http://25.media.tumblr.com/87afc64d12e49ccad389427a93294401/tumblr_mhqccaVZtW1qg m8m5o4_250.gif