PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=657154}

Spartakus: Wojna potępionych

Spartacus: War of the Damned
2013
7,9 39 tys. ocen
7,9 10 1 39369
8,8 5 krytyków
Spartakus: Wojna potępionych
powrót do forum serialu Spartakus: Wojna potępionych

Wlasnie skonczylem ogladac Spartacusa na STARZ, jedno co moge dodac to fakt iz nie wszystkie zdjecia ukazujace sie na STARZ.com obrazuja dokladnie co sie dzieje pozniej w odcinku. Tutaj link dla tych co chca obejzec odcinek juz teraz w znosnej jakosci. http://www.vidhog.com/oxg0tiaklawt

ocenił(a) serial na 8
High_draw

sorry za pomylke, jakosc to pure hd

ocenił(a) serial na 10
High_draw

Wciąż nie mogę uwierzyć w to co się stało w tym odcinku...

Sebebar

SPOILER

ten odcinek był dziwny, pomijając gejozę młodego przychlasta. Wygląda na to, ze to ostatni sezon, a w końcowych odcinkach wydarzy się to, co ukazuje historia...

damian6d17

w zwiastunie 3x09 odcinka powiedzieli "before the SERIES finale" więc raczej na pewno to ostatni sezon. SZKODA :(

też jeszcze jestem w szoku po tym odcinku, ale bardziej mnie martwi co się wydarzy w następnym :( o finale już nie wspomnę...

zgadnij_kto

nie spodziewałem się, że akurat w tym wypadku będzie bardziej zgodnie z historią, w bardzo wielu nie było, pojechali na zimna, bez znieczulenia

ocenił(a) serial na 8
zgadnij_kto

juz od poczatku bylo wiadomo iz jest to ostatni sezon, natomiast sa duze szanse iz zaczna cos nowego z tego samego gatunku, najpradwopodobnie z Cezarem

ocenił(a) serial na 7
zgadnij_kto

od poczatku bylo wiadomoz e to ostatni sezon a co do ostatniego odcinka to czytalem jeszcze przed startem tego sezonu wypowiedz tworcow ktorzy juz nie do konca pamietam co dokladnie mowili ale z ich wypowiedzi wynikalo ze smierc spartacusa nie byla do konca wyjasniona i widzac co sie dzieje w zapowiedzi 9 czesci wnioskuje ze cezar za zabicie mlodziaka dogada sie ze spartacusem, ktory ucieknie ze swoimi ludzmi a cezar przekona rzym o jego smierci i zgarnie chwale bohatera

ocenił(a) serial na 8
lansalot

ciekawa teoria, co do samego gwaltu na Cezarze to patrzylem na to z niesmakiem.

Sebebar

SPOILER

Ja mogę w to uwierzyć. Śmierć Kriksosa to był pewniak.

ocenił(a) serial na 8
Sebebar

nigdy nie przypuszczalem iz pojawi sie w serialu postac bardzie irytujaca nie Nevia (Tyberiusz). Co do Crixsusa, to zginal chyba wymazona przez siebie smiercia.

ocenił(a) serial na 7
High_draw

<SPOILER ALERT >
Jakiś dzieciak odciął mu łeb, nie, na pewno nie marzył o takiej śmierci...

ocenił(a) serial na 8
truvneeck

:P Chodzi mi o fakt iz zginal na polu walki w bitwie ktora sam wybral (pomijam fakt iz bylo to skrajnie samobojcze)

ocenił(a) serial na 8
Sebebar

pociesz sie mysla co czeka nas w 9epizodzie http://www.youtube.com/watch?v=IYPfCyeC0E8

High_draw

Krzyżowanie Agrona, i zapewne odbicie go wpół żywego (musi przeżyć bo jest na głównym trailerze zabandażowany). Cezar płaci za zabicie Tybka. Tybek pewnie zginie. Nieźle.

ocenił(a) serial na 8
Luqart

nie mam nic przeciw takiemu rozwiazaniu :)

ocenił(a) serial na 10
High_draw

Tyberiusz musi zginąć i tyle na ten temat

Luqart

a w którym trailerze widać zabandażowanego Agrona?????

ocenił(a) serial na 8
zgadnij_kto

w zwiastunie tego sezonu przy jak zakladam finalowej potyczce

ocenił(a) serial na 10
High_draw

BLOOD RAINS FROM AN ANGRY SKY!!!

High_draw

trailer całego 3go sezonu?? podaj link proszę :)

ocenił(a) serial na 8
Sebebar

dokładnie, sam jestem w szoku