Dzisiaj wysiadłem na Dębcu z pociągu i oczom moim ukazał się Liam z zakrwawionym orłem, patrzący na mnie z gigantycznego billboardu - HBO informuje że trzeci sezon od marca w Polsce.
Tymczasem w rmf fm Tv Puls reklamują, że od marca Spartacus Blood And Sand w dwóch wersjach - przed 22 ugrzeczniona i po 23 bez cenzury!
Może wreszcie doczekam się polskiej edycji dvd :)
W Krakowie WotD jest na 3 potęznych bilbordach, 1 w hucie, 2 na wielickiej, 3ci na prądniku. Na paru przystankach też były ale zakleili je grą o tron
w Poznaniu również widziałam w kilku miejscach ale nie miałam przyjemności koło mojego domu widzieć a szkoda :D najlepiej jakby był to widok z okna :D
z tego co wiem to bez cenzury...na pulsie najpierw leciała z cenzura a później puszczali bez :) bez sensu ale kto puls zrozumie :D
aa normalnie nie mogę patrzeć na Cezara..obrzydliwy.....
Żartuję przecież. ;) Nigdy nie oglądałem Spartacusa na Pulsie (czy gdzie to tam jest), jedynie przelotnie kiedyś na niego trafiłem, ale pech chciał że scena była z tych nie wymagających cenzury.
Nie mam pojęcia, choć gdybym miał zgadywać to postawiłbym na Twoje domysły, czyli po prostu wycięcie niektórych scen. Taka opcja jest tym bardziej prawdopodobna, ponieważ każdy odcinek Spartacusa jest ciut dłuższy niż standardowe 44 minutowe seriale, czyli skubiąc kilka minut cenzurowanych scen z długości filmu upychamy więcej reklam w ciągu godziny. :D