Spartakus: Wojna potępionych

Spartacus: War of the Damned
2013
7,9 40 tys. ocen
7,9 10 1 39510
8,7 3 krytyków
Spartakus: Wojna potępionych
powrót do forum serialu Spartakus: Wojna potępionych
Rafaela_2

Zdecydowanie najlepsza postać serii. Popełnia same błędne decyzje, przeżywa na farcie i zawsze ktoś się nad nią lituje. Ale jest piękna, na pewno piękniejsza niż Wąż.
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 7
diegonen

ta naevia jest wyjątkowo brzydka (porównując do tej z 1 sezonu) a irytująca coraz bardziej z odcinka na odcinek.

ocenił(a) serial na 7
Rafaela_2

Nie przesadzajmy, aktorka jest niczego sobie :) To, że gra irytującą większość widzów postać to już inna sprawa.

ocenił(a) serial na 6
Rafaela_2

Obecna aktorka jest słaba i brzydka, Naevia oryginalna była całkiem fajna.

ocenił(a) serial na 9
Kikuchiyo

Właśnie pierwsza aktorka była okropna, ta gra wkurzającą postać, ale jeśli chodzi o wygląd jest niezła.

Rafaela_2

i co ci da???

ocenił(a) serial na 8
Rafaela_2

moim zdaniem aktorka jest bardzo ładna i utalentowana
nie wyobrażam sobie tamtej aktorki z spartakusa krwi i piachu który biega po górach i walczy z rzymianami to tamtej nie pasuje
Cynthia jest dobrą może wkurzać ale właśnie tak miała zagrać

Lukario

A ja się zawsze zastanawiam jak zagrałaby tamta, może wtedy ta postac byłaby trochę inna? Może mieliby na nią inny pomysł? Też myślę jak zagrałby Andy:(

ocenił(a) serial na 8
alien_2

Ja teraz od nowa oglądam wszystkie sezony i znowu występuje Andy. ciągle zastanawiam się jakby teraz wyglądał on prowadzący buntowników albo jak Liam stający się mistrzem areny i pokonujący Teoklesa

ocenił(a) serial na 10
Rafaela_2

większośc ludzi twierdzi, iż Naevia jest bardzo irytująca itd. Ja się z tym zgadzam tylko trochę :) Wszystko zaczelo sie od tego ze pare osob zaczelo na nia cisnac, inni ktorzy byli w stosunku do niej neutralni zaczeli poprostu w to wierzyc, czytajac argumenty przeciw niej :-) a pozatym obecna aktorka jest hmm... powiem tak: brałbym :P

ocenił(a) serial na 8
kub1s

nie chce mi się roztkliwiać nad postacią, ale jedno trzeba przyznać charakteryzację Naevia ma zaj***stą, w serialu wygląda lepiej i seksowaniej niż w wieczorowych skuniach, takie moje zdanie ;)

ocenił(a) serial na 7
kub1s

chyba ona Ciebie by brała, haha.

ocenił(a) serial na 8
Rafaela_2

a ja ją właśnie lubię. Po tym co jej zrobili jest mocno wypaczona i przepełniona nienawiścią i nie akceptuje żadnych Rzymian. Co do aktorki, poprzednia nie pasowałaby mi na walczącą i umazaną krwią, Cynthia kreuje tą postać dokladnie tak jak powinna

ocenił(a) serial na 8
elfira

popieram

elfira

ja również

Naevia wygląda naprawdę przekonywująco z mieczem w dłoni, wrzeszcząc i zabijając, prawdziwa wojowniczka z nienawiścią w oczach, takie kobiety mają szansę przeżycia w tamtych warunkach
nie wyobrażam sobie poprzedniej Naevii biegającej po polach i zabijającej Rzymian

pasuje też do Crixosa

Rafaela_2

Amen!

ocenił(a) serial na 9
Rafaela_2

Również mam takową nadzieję.

Uroda kwestią gustu, wedle mnie jednak jest najmniej urodziwą z niewiast w Spartakusie. Wliczając wszystkie sezony.
A co do zarzutów, iż poprzednia aktorka grająca Naevie nie dałaby rady zagrać walecznej psychopatki, wystarczy spojrzeć na Lukrecję.
I przypomnieć sobie, iż w roli wojowniczej księżniczki (?) Xeny wypadała całkiem dobrze, jak na lata w których serial ten emitowano.