Jestem strasznie ciekaw jak się dalej rozwinie akcja. Bonnie to słabe ogniwo. Powinni ją wrobić. Czemu Nate?
Wątpię, żeby Nate został kozłem ofiarnym. Sadząc po minie nie wydawał się zaskoczony, więc to może być zaplanowany element gry.
On może tak. Ale wątpię, aby Ann chciała go w kopać. Już wcześniej nie wydawała się zadowolona, że przez Bonnie stracił pracę.
A czy są już gdzieś napisy pl? i czy wiecie, która grupa podjęła się tłumaczenia tego serialu?
Napisów jeszcze nie ma.
Jak zawsze stan tłumaczenia możesz sprawdzić na napisy 24 w zakładce tłumaczenia
Z tego co widzę, to tłumaczą ludzie z Project Haven.
Dziękuje. Znalazłam juz odcinek z napisami przetłumaczonymi przez DreamTeam. Właśnie zabieram się za oglądanie;-)
Odcinek wspaniały, już myślałam że serial stracił formę po przerwie zimowej ale nic z tych rzeczy. Bonnie jest nieobliczalna w każdej chwili może ich wsypać, ciekawe czy wytrzyma. Nie rozumiem właśnie tego zagrania z Natem, to tak jakby był psem do bicia zawsze dla niej, ciągle mu się obrywa żeby ratować jej tyłek... Pewnie go wybroni czy coś ale zawsze niesmak pozostanie.
Czy tez macie wrażenie ogromnego napięcia w tym serialu. Ten odcinek był świetny. Juz mało jest takich seriali co tak wciągają fabułą. Dobry scenarzysta ciągnie tą historie dalej. Ostatnio pierwsze serie Dextera tak mnie zaciekawiły.