PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=710594}

Sposób na morderstwo

How to Get Away with Murder
2014 - 2020
7,9 50 tys. ocen
7,9 10 1 50445
7,2 18 krytyków
Sposób na morderstwo
powrót do forum serialu Sposób na morderstwo
ocenił(a) serial na 9
QueenB69

Genialny odncinek!!!! Zgadzam sie, Masterpiece!!!

ocenił(a) serial na 9
QueenB69

Jestem strasznie ciekaw jak się dalej rozwinie akcja. Bonnie to słabe ogniwo. Powinni ją wrobić. Czemu Nate?

ocenił(a) serial na 10
Mytherios

Wątpię, żeby Nate został kozłem ofiarnym. Sadząc po minie nie wydawał się zaskoczony, więc to może być zaplanowany element gry.

ocenił(a) serial na 9
maker3

Wiedział, że Ann będzie chciała go wrobić.

ocenił(a) serial na 10
Mytherios

On może tak. Ale wątpię, aby Ann chciała go w kopać. Już wcześniej nie wydawała się zadowolona, że przez Bonnie stracił pracę.

ocenił(a) serial na 10
maker3

A czy są już gdzieś napisy pl? i czy wiecie, która grupa podjęła się tłumaczenia tego serialu?

ocenił(a) serial na 10
shiva89

Napisów jeszcze nie ma.
Jak zawsze stan tłumaczenia możesz sprawdzić na napisy 24 w zakładce tłumaczenia
Z tego co widzę, to tłumaczą ludzie z Project Haven.

ocenił(a) serial na 10
maker3

Dziękuje. Znalazłam juz odcinek z napisami przetłumaczonymi przez DreamTeam. Właśnie zabieram się za oglądanie;-)

ocenił(a) serial na 7
shiva89

gdzie ten odcinek? ;)

ocenił(a) serial na 10
corka_jurka

Na facebooku DreamTeam dodajli link;)

ocenił(a) serial na 10
corka_jurka

na i i t v . i n f o

ocenił(a) serial na 9
QueenB69

Odcinek wspaniały, już myślałam że serial stracił formę po przerwie zimowej ale nic z tych rzeczy. Bonnie jest nieobliczalna w każdej chwili może ich wsypać, ciekawe czy wytrzyma. Nie rozumiem właśnie tego zagrania z Natem, to tak jakby był psem do bicia zawsze dla niej, ciągle mu się obrywa żeby ratować jej tyłek... Pewnie go wybroni czy coś ale zawsze niesmak pozostanie.

ocenił(a) serial na 9
QueenB69

Czy tez macie wrażenie ogromnego napięcia w tym serialu. Ten odcinek był świetny. Juz mało jest takich seriali co tak wciągają fabułą. Dobry scenarzysta ciągnie tą historie dalej. Ostatnio pierwsze serie Dextera tak mnie zaciekawiły.

ocenił(a) serial na 9
QueenB69

Dokładnie, Viola Davis jak zwykle fenomenalna. Wielki ukłon dla tej pani!