PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=710594}

Sposób na morderstwo

How to Get Away with Murder
2014 - 2020
7,9 51 tys. ocen
7,9 10 1 50548
7,2 18 krytyków
Sposób na morderstwo
powrót do forum serialu Sposób na morderstwo

nie wiem jak Was, ale mnie zaczyna irytować Laurel ( czy jak tam się pisze) ciągle na kogoś kabluje.... wiecznie nie potrafi dotrzymać tajemnicy ;/ i jeszcze romans z Wesem..... trochę słabo....

ocenił(a) serial na 7
parisHIHI

dla mnie też przestaje być wiarygodna ze swoimi uczuciami do facetów bo zawsze działa na dwa fronty i niby na każdym jej tak strasznie zależy a w ostatnim sezonie już daje niezły popis histerii, oskarżając wszystkich naokoło, łącznie z Frankiem do którego nachalnie wydzwaniała, a gdy się zjawił - to życzy mu śmierci. Ja tu nie oceniam jej frywolności, temperament spoko, ale coś jej szybko przychodzi mówienie "kocham" i "nienawidzę" : P

czarny_ziutek

nie powiem lubiłam jej postać i nawet dalej trochę lubię fajnie pasowała do Franka. A potem sama wyciągnęła od niego na siłę spowiedź, że zabił tę dziewczynę a potem obraza ;/ no i kompletnie nie pasowała do Wesa. ciekawe czy będzie 4 sezon ja już kończę powoli oglądać 3

ocenił(a) serial na 9
parisHIHI

będzie.

ocenił(a) serial na 7
parisHIHI

Ah, założyłam że jesteś już po obejrzeniu 3 sezonu i chyba trochę, nieintencjonalnie zespojlerowałam, wybacz! I również mam dla postaci Laurel wciąż jakąś dozę sympatii, którą zaskarbiła sobie w pierwszym i drugim sezonie uporem, determinacją, umiejętnością researchu i walki o swoje (jak nie dała się zbagatelizować Frankowi czy Annalise)... Ale z każdym odcinkiem strzela więcej fochów. Zobaczymy, może jeszcze sie wyrobi.