PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=710594}

Sposób na morderstwo

How to Get Away with Murder
2014 - 2020
7,9 50 tys. ocen
7,9 10 1 50448
7,2 18 krytyków
Sposób na morderstwo
powrót do forum serialu Sposób na morderstwo

2x07

ocenił(a) serial na 10

Mam pytanie, gdy Annalis była w hotelu z tą swoją kochanką (nie pamiętam jej imienia), spytała ją dlaczego chroni Wesa, że on jest tylko zwykłym studentem, na co Annalis odpowiedziała, że to on. O co jej chodziło mówiąc, że to on? O zabójce Sama czy o coś więcej?

ocenił(a) serial na 9
kala996

Myślę, że Wes to jej syn, którego mogła mieć z kimś przed Samem. Potem go zostawiła i kazała osobom mówić, że popełniła samobójstwo.

ocenił(a) serial na 7
no_bo_co

Lol, na pewno nie. Jego matka się zabija gdy ten miał 12 lat, on ją doskonale pamięta, zatem niemożliwe żeby jej nie rozpoznał, zakładając nawet, że upłynęło te kilkanaście lat.

Chyba że był on adoptowany, a ona byłaby jego biologiczną matką. Ale nie wydaje mi się, bo, co niby dobrego, szlachetnego w jej zachowaniu, że nawet nie powiedziała mu kim jest dla niego.

Stawiam, że znały one jego matkę, możliwe nawet, że przyczyniły się do jej samobójstwa, tudzież wcale to nie było samobójstwo. Może w jakiś sposób przyczyniły się do jej śmierci, lub brały udział w tuszowaniu jej zabójstwa.

ocenił(a) serial na 7
kala996

Może jej syn ;)

ocenił(a) serial na 7
efedrine

Lol, na pewno nie. Jego matka się zabija gdy ten miał 12 lat, on ją doskonale pamięta, zatem niemożliwe żeby jej nie rozpoznał, zakładając nawet, że upłynęło te kilkanaście lat. Patrz komentarz wyżej.

ocenił(a) serial na 7
Herushingu

Ok, trochę się zagalopowałem z kopiowaniem, ale nie zmienia to faktu, że wydaje się to mało prawdopodobne.

ocenił(a) serial na 7
Herushingu

Mogło być tak,że oddała go po porodzie do adopcji, a jego matka, która go wychowywała go adoptowała, a on o tym nie wiedział.

ocenił(a) serial na 9
kala996

Wydaje mi się to zbyt oczywiste, w sensie teoria z tym, że jest jego biologiczną matką. Chociaż, kto wie. Myślę, że okaże się niebawem.