Mam nadzieję, że będzie, ponieważ nie wiem co zrobię bez tego serialu. Strasznie uzależnia i nie wyobrażam sobie życia bez niego. Jak myślicie? Raczej z oglądalnością nie ma problemów, prawda?
Z tego co zauważyłem w komentarzach na yt albo fb to właśnie podobno oglądalność nie jest zbyt wielka i na chwilę obecną ciężko przewidzieć co dalej z serialem :/
Dobije mnie to wtedy. Bo jakby nie patrząc niektóre seriale maja po 12 sezonów i kręcą je i kręcą w nieskończoność, a akurat te które kocham mogą się skończyć :( Teraz nic, tylko pozostaje mi nadzieja, ze jednak uda się z następnym sezonem.
8 listopada wyszedł ranking seriali z aktualnymi statusami o bezpieczeństwie, zagrożeniu czy skasowaniu serialu. Według niego HTGAWM jest mniej więcej w połowie listy seriali bezpiecznych. Oznacza to tyle, że z oglądalnością szału nie ma, ale jest wystarczająca, by serial nie był nawet zagrożony skasowaniem. Także uważam, że spokojnie możemy wypatrywać informacji o 4. sezonie :D
Nie zapowiada się na skasowanie. Śmierć ahm... otworzyła wiele ciekawych furtek na potencjonalny sezon.