PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=710594}

Sposób na morderstwo

How to Get Away with Murder
2014 - 2020
7,9 51 tys. ocen
7,9 10 1 50549
7,2 18 krytyków
Sposób na morderstwo
powrót do forum serialu Sposób na morderstwo

Wiemy że Oliver i Bonnie dali radę :) jeden ze studentów nie żyje? to na bank Mikeala! a pod prześcieradłem jest Nate.. a nie! czekaj czekaj!!! Frank nie żyje, a ledwo żyje Laurel... albo nie, zaraz zaraz!!! Wes ledwo oddycha a pod prześcieradłem jest Laurel!! ehhhhh.... w sumie to nie mam pojęcia

ocenił(a) serial na 7
CrazyAndBeautiful

xD
Jakie dylematy i emocje! :D
W takim razie muszę jak najszybciej obejrzeć ten odcinek.
Rozumiem, że Connor i Asher mają szansę na przeżycie? :))

ocenił(a) serial na 9
Avone

w sumie to może to być też podpucha i Analise sama podpaliła chate, w tym serialu nigdy nic nie wiadomo i to jest piękne :)

ocenił(a) serial na 10
CrazyAndBeautiful

Wes ledwie żyje, a pod prześcieradłem jest jego dziewczyna.. Tłumaczyłoby to również zachowanie Annalise, w końcu to czwarta osoba z życia Wesa ze śmiercią której prawniczka ma coś wspólnego.

ocenił(a) serial na 9
CrazyAndBeautiful

a według mnie pod prześcieradłem nie ma nikogo istotnego tylko wszystko było bardzo dobrze zaplanowane przez Annalise i spółkę w związku z czymś o czym nie mamy jeszcze pojęcia

ocenił(a) serial na 10
aganippi

A to byłby całkiem niezły myk jeśli by tak zrobili. W sumie to tak samo przez cały 2 sezon (pierwszą część) nie wiadomo było dlaczego Analise została postrzelona i co tak naprawdę działo się w domu :)

ocenił(a) serial na 9
aganippi

nie ma takiej opcji, uśmiercą kogoś z głównej obsady :/

ocenił(a) serial na 10
CrazyAndBeautiful

Mnie zastanawia przez kogo Annalise wpadła w taką histerię? Albo udawała albo kocha tego kogoś, Nate? a może ta prawniczka z NY?

Agata_933

Martwy jest mężczyzna, to już potwierdzone. A po za tym cały czas podkreślają, że to ktoś z głównej obsady. Nawet w zwiastunie 6 odcinka pokazują Connor'a, Asher'a, Wes'a i Nate'a i w tym czasie jest że jeszcze 3 odcinki i któryś z nich już nigdy nie wróci do domu:
https://www.youtube.com/watch?v=T8Wln9SuZGc
to o czym mówię od 0:18

balapipa22

*edit
No i jeszcze Frank jest w kręgu podejrzenia xD

ocenił(a) serial na 10
balapipa22

No tak, teraz już to wiemy :)
Connor przeżyje (za dużo zamieszania z tym telefonem i trailerem nastepnego odcinka), Wesa pewnie też nie zabiją (a szkoda), obstawiam Ashera albo Nate'a, bo co do Franka mam mieszane uczucia.
Bardziej od tego kto będzie trupem ciekawi mnie kim jest tatuś dziecka Laurel :D

ocenił(a) serial na 7
Agata_933

Coraz bardziej się boję, że tatusiem jest Wes. Do Maggie chyba raczej nic nie czuje, skoro woli z nią zerwać, niż powiedzieć jej prawdę o sobie.
Tymczasem do Laurel wciąż coś go ciągnie, zwierza się jej, ciągle jest blisko.
Obawiam się, że może to przynieść efekt w postaci nieoczekiwanej ciąży.

ocenił(a) serial na 10
CrazyAndBeautiful

mysle ze pod przescieradlem moze byc Nate, nie usmierciliby nikogo z 5tki ;p

ocenił(a) serial na 9
CrazyAndBeautiful

Mam nadzieję, że to Wes, ale wątpię, żeby go uśmiercili, jest jak karaluch ;/