PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=710594}

Sposób na morderstwo

How to Get Away with Murder
2014 - 2020
7,9 50 tys. ocen
7,9 10 1 50445
7,2 18 krytyków
Sposób na morderstwo
powrót do forum serialu Sposób na morderstwo

Serial co prawda od początku zdradzał symptomy lekkiego obłąkania twórców, w drugiej odsłonie wrażenie się pogłębiło, no a potem to już w ogóle zaczęła się jazda bez trzymanki. Każdy z każdym i zabija każdego :D Biseksualna Annalise całuje się ze swoją znajomą, ciała spadają z balkonów, a mordercze instynkty wyzwalają się nawet w nieszkodliwym Asherze... do tego w tle genialna muzyka Chrisa Cornera i IAMX. Bawiłam się świetnie, ale nie jestem pewna, czy nie jestem już za stara na to, by dalej się tak bawić do upadłego, więc chyba sobie odpuszczę. Chociaż Connora i Olivera szkoda.

cyathigerum

Bawiłaś się za dobrze i sobie odpuszczasz, bo jesteś 'za stara'? Nie wiem czy widziałaś sezon 3, ale akcja trochę spowalnia i być może to ten sezon da ci prawdziwe powody by przestać oglądać :).

Nie ma czegoś takiego jak 'za stara'.
:)

ocenił(a) serial na 6
ink1313

No właśnie widziałam sezon trzeci, i to właśnie po nim stwierdziłam, że zabawa jak zabawa, jest fajna, ale nie bez trzymanki! Jeśli w tym szaleństwie jest metoda, to ja jej na razie nie widzę. Choć pewnie czwarty i tak zobaczę, wciąż pod wrażeniem tego, jak bardzo serial zdaje się wymykać kontroli nawet własnych twórców. A może to specyfika shondolandu? Pora nadrobić "Scandal".