PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=710594}

Sposób na morderstwo

How to Get Away with Murder
2014 - 2020
7,9 50 tys. ocen
7,9 10 1 50445
7,2 18 krytyków
Sposób na morderstwo
powrót do forum serialu Sposób na morderstwo

Promo:
https://www.youtube.com/watch?v=Dgp-l3YzlMc
Sneak Peeki:
https://www.youtube.com/watch?v=Gl4BdYHXxn4
https://www.youtube.com/watch?v=0fQEaVNcKXQ

jwt.

ocenił(a) serial na 10
ink1313

Niech ktos szybko przetlumaczy bo juz nie moge doczekac sie ogladniecia

ocenił(a) serial na 10
ink1313

SPOILER - czytasz na własną odpowiedzialność :)
Wielkie WOW...
Frank zabija ojca Bonnie,
Nate zdradza Annalise z Panią Prokurator,
Connor urządza sobie or.gię
Za co Frank siedział w więzieniu?
Jednak największe wrażenie zrobiła na mnie wiadomośc, ze w płonącym domu była Laurel i że jest w ciąży!!!! Kto jest ojciem wes czy Frank, który okazał się zwykłą świnią zdradzając ją z byle pielęgniarką, rozumiem, że zrobił to by dostać się na oddział na którym leżał ojciec Bonnie, ale tak nie robi osoba,która podobno kocha!!!!
Do tej pory miałam nadzieję że F&L wrócą do siebie ale wątpię czy wybaczy mu kolejne zabójstwo.

ocenił(a) serial na 7
Agata_933

odcinek był najlepszy w tym sezonie; )

Agata_933

Wow. Po prostu wow. Odcinek cudo.
Wygląda na to, że Eve dostała swoje szczęśliwe zakończenie wątku. Chyba wolę to niż jakby miała umrzeć albo zostać "zrujnowaną" przez Annalise.

benzacne

Może jeszcze wróci. To niczego nie przesądza.

Agata_933

"Connor urządza sobie or.gię"

( ͡° ͜ʖ ͡ )

Agata_933

oj tam orgię... zwykły trójkąt ;) a tak poważnie odcinek MIAZGA !

ocenił(a) serial na 10
mojefilmy87

Złe słowo, kiedy się zorientowałam opcja edycji była już niedostępna ;)

ink1313

Ostatnia scena świetna. Co to za piosenka?

ocenił(a) serial na 10
stasza2233

https://www.youtube.com/watch?v=b4qcLyJdMFA
IAMX - Scars

Agata_933

Dziękuję :)

ocenił(a) serial na 9
ink1313

o matko, to Laurel!! do tego w ciaży :D

CrazyAndBeautiful

I ma tylko miesiąc na zajście z Wesem :) Albo całe wakacje już była i dziecko jest Franka. A może jeszcze to ktoś inny.

ocenił(a) serial na 9
ink1313

minęły 4 miesiące miedzy 2 a 3 sezonem, wcześniej na 100% w ciąży nie była, w ciągu tych 4 tygodni dowiemy się czyje to dziecko, jak będzie Wesa to chyba padne :( przecież oni byli jak rodzeństwo! a oni coś tu z nimi kombinują, masakra.

ocenił(a) serial na 10
CrazyAndBeautiful

A ja uważam że tak czy inaczej poroni.

ocenił(a) serial na 10
CrazyAndBeautiful

Też uważam, że jeśli to było by dziecko Wesa to byłoby strasznie :( Cały czas liczę na powrót Laurel i Franka, oni tak do siebie idealnie pasują.

ocenił(a) serial na 10
ink1313

świetny odcinek, Frank to taaaaaka dobra dupa, nawet bez brody

tylko z odcinka na odcinek boje się o to ciało :C oby nie Connor............

qvpnt

To może być każdy. Też Connor i Frank. Każdy bohater ma swoich fanów i jakaś grupa będzie zawsze zawiedziona.

ocenił(a) serial na 7
stasza2233

Tak, to prawda.
Mnóstwo fanów serialu nie znosi np. Wesa, a na pewno istnieje spora grupa wielbicieli jego postaci, dla której śmierć Wesa byłaby ciosem.
Tak jak napisałaś, zginąć może każdy i ta niepewność, choć nieznośna, jest bardzo ekscytująca i podnosi atrakcyjność produkcji.

ink1313

Koniec odcinka musiałem rozłożyć na 2 razy bo za dużo emocji i wgl nie skupiłem się na scenie w szpitalu. Zatrzymałem i odtworzyłem i doznałem kolejnych szoków. Ten sezon wymiata. Każdy odcinek daje jeszcze bardziej do pieca! Zajebiście.

balapipa22

Plot twist za plot twistem. Chyba nie ma szans żebyśmy zgadli co ma się wydarzyć.
Końcówka odcinka wywołała u mnie opad szczeny. Świetnie zostało zmontowane, zagrane i oczywiście z IAMX.

ink1313

Mam obsesję na punkcie tego utworu!

ocenił(a) serial na 7
ink1313

Franka można już chyba zaklasyfikować jako seryjnego mordercę, o ile zabił Mahoneya, czego nie jestem pewna.
Rozczarował mnie Nate z niestałością w uczuciach. Chociaż z drugiej strony, życie z Annalise przypomina jazdę na rollercoasterze, więc nie będę go zbyt pochopnie oceniać.
Coliver... Brak mi słów... :(

ink1313

5 facetów i 1 kobieta w puli potencjalnych ofiar. Za tydzień na 90% ujawnią mężczyznę i jakiego zonka zrobimy jak będzie to Nate albo Wes. Ciekawe w jakich okolicznościach to nastąpi. Ktoś wbiegnie do szpitala lub może zadzwoni do Olivera/Bonnie?

Ciekawe dlaczego Laurel była w domu. Czy byli tam też Frank/Wes aka potencjalni tatusiowie? Jeden jest na noszach? Co to towarzystwo robiło w domu? Tyle pytań.

ink1313

Odcinek bardzo fajny, mam nadzieję że dziecko nie jest Wesa, a on sam jest pod tym prześcieradłem, bo chyba jest jedyna osobą, której nie byłoby mi szkoda. Ogólnie to jestem cierpliwa i w 1 i 2 sezonie mało denerwowało mnie to jego cierpienie itp, ale teraz to nie jestem w stanie go po prostu znieść...

ocenił(a) serial na 7
ink1313

Jest już gdzieś do obejrzenia po polsku?
Co do osoby pod prześcieradłem, mam ogromną nadzieję, że to będzie Nate. Nigdy go nie lubiłam i nigdy go nie polubię, a mógł być wtedy w domu Annalise. Ewentualnie chciałabym, by to był Wes, z The Keating Five byłoby mi go najmniej szkoda, ale wiadomo, że go nie uśmiercą :|

ocenił(a) serial na 10
kcamelka

Jak znajdziesz po polsku to daj znac :D

ocenił(a) serial na 10
ink1313

Zastanawia mnie czemu Oliver i Bonnie nie podzwonią po pozostałych aby dowiedzieć się kto jest gdzie i w jakim stanie. Ciekawe czy później zostanie to wyjaśnione.

ocenił(a) serial na 7
MsIks

Może ogromny stres w tamtej chwili wykluczył jakiekolwiek racjonalne działania.

ocenił(a) serial na 10
Avone

Albo scenarzyści nie pomyśleli ;)

ink1313

To jest dobry sezon dla Bonnie. Przekonuję się do tej postaci. Aktorka potrafi grać.

ocenił(a) serial na 10
stasza2233

Też tak uważam. Nie znosiłam jej na początku, przy Analise wydawała się taka bezpłciowa, a teraz zaczyna pokazywać pazurki i co raz bardziej mi się podoba :D

ocenił(a) serial na 8
ink1313

świetny odcinek. w ogóle ten sezon jest najlepszy, ale ten odcinek przebił poprzednie. nie spodziewałam się, że ofiarą będzie laurel, a tym bardziej, że będzie w ciąży. myślę, że dziecko będzie franka - przez te 4 tygodnie pewnie zdążą go znaleźć albo sam wróci. ewentualnie ktoś zupełnie inny, bo chemii między nią i wesem nie widzę. mam nadzieję, że zabiją wesa, bo niestety bonnie, której nie lubię najbardziej już jest wykluczona, a wes jest zaraz na drugim miejscu. ale pewnie tak nie będzie, bo cały czas był kreowany na trochę główniejszą postać od pozostałych studentów ;(

ocenił(a) serial na 10
sachi00

Ogladalas z polskimi napisami?

ocenił(a) serial na 8