PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=710594}

Sposób na morderstwo

How to Get Away with Murder
2014 - 2020
7,9 51 tys. ocen
7,9 10 1 50549
7,2 18 krytyków
Sposób na morderstwo
powrót do forum serialu Sposób na morderstwo
ink1313

Świetny odcinek. To był dopiero 5 a ja się czułem jakbym już 9 oglądał. I nie spodziewałem się ujrzeć Sama w sezonie 4 :D

ocenił(a) serial na 7
balapipa22

Jestem totalnie zaskoczona wysokim poziomem tego sezonu, zupełnie tego się nie spodziewałam.
Oby tak dalej :))

ocenił(a) serial na 7
ink1313

Bonnie często irytowała mnie swoim antypatycznym usposobieniem, ale po tym, co przeszła w dzieciństwie i wczesnej młodości, jej postawa jest w pełni zrozumiała. Wstrząsające były jej zeznania.

Avone

O tak. Laurel też dało się zrozumieć lepiej. Nie wielka miłość i poczucie winy tylko poczucie winy.

ocenił(a) serial na 9
Avone

Człowiek zgłupiał po tym odcinku całkiem czyli to co uwielbiam najbardziej tylko, że myślałem, że Bonie jest inteligentniejsza, wiem, że emocje wzięły górę itd. ale wiedziała, że to terapeuta Analise, że powiąże fakty prędzej czy później, no chyba, że to część grubszej intrygi a znające ten serial i patrząc na sceny końcowe poprzednich odcinków jak ten koleś zostaje w coś wplatany to całkiem możliwe. Jednym z najmocniejszych punktów tego sezonu jest drapieżnik Keating a biorąc pod uwagę, że bierze się za pozew zbiorowy to pewnie będzie tego sporo i super, a że w dobrej sprawie (przynajmniej na pozór) to tym lepiej chociaż odnoszę wrażenie, że wszyscy na siłę próbują przypisać jej łatkę zła wcielonego i obarczyć winą za całe gówno, które się im przytafiło a tak naprawdę poprzednie sezony pokazały, że choć ma wiele na sumieniu i sporo wad to jest lepsza od nich wszystkich, chociaż fakt, trudno było by być blisko takiej osoby.

ocenił(a) serial na 7
Kubafcbarca

Całkiem prawdopodobne, że terapeuta zostanie uwikłany w jakąś mroczną intrygę. Już w tej chwili wygląda na zagubionego i osaczonego, więc potencjalnie staje się łatwą ofiarą.
Ja także uwielbiam obserwować Annalise w akcji, najciekawsze są momenty, w których bezceremonialnie rozprawia się z przeciwnikami, zachowując przy tym swój kręgosłup moralny.

ink1313

Czyli Asher w pace. Morderstwo związane z zazdrością?

ocenił(a) serial na 9
benzacne

Kto wie, tylko kogo miałby zabić? Simona, Tegan? Możliwe też, że siedzi w celi za coś zupełnie innego, a scenarzyści po prostu podsunęli nam błędny trop.

marcinek0610

No ale Michaela mówiła do tego terapeuty w szpitalu, że ON nie żyje. Więc Tegan teoretycznie odpada. Chyba, że ona wtedy mówiła o dziecku Laurel xD

ocenił(a) serial na 9
balapipa22

Mówiła o dziecku Laurel bo tego co pamiętam w tej scenie były potem pokazane inkubatory

ocenił(a) serial na 10
Kubafcbarca

Zgadza się widzimy oddział noworodków. Jednak biorąc pod uwagę twisty serialu, nie możemy być pewni, że Michaela mówi o dziecku Laurel.

ocenił(a) serial na 9
ink1313

Cieszy mnie, że AK i Connor połączyli siły. Tylko w czym on jej będzie pomagał>?