Bardzo dobry odcinek. Wreszcie czuję, że oglądam htgawm: mnóstwo zwrotów akcji i każdy z bohaterów czuł się potrzebny.
Bardzo mnie ciekawi co wyjdzie z wątku Isaaca skoro sprawa Stelli pójdzie do sądu.
Mamuśka jest zamieszana w śmierć Wesa czy oboje z ojcem? Nie mówcie, że on żyje i Castillo go ukrywają. Widziałam jeszcze teorie z bliźniakiem Christophem, brrr....
Dobrze było w końcu zobaczyć Annalise w sądzie, chociaż mogła być nawet trochę ostrzejsza. Ale być może w pozwie zbiorowym uderzy z pełną siłą.
Mamuśka okazuje się wcale nie taka nieogarnięta jak by się mogło wydawać, niszczą Isaaca w sądzie, ten znowu bierze heroinę, ale i tak najbardziej pokręcona dalej zostaje sprawa Wesa. Te spotkania, telefony, nagłe przesłuchanie i morderstwo. No na ten moment to wgl nie mam pojęcia co to ma znaczyć xD
No i po następnym odcinku 3 tygodnie przerwy o ile się nie mylę? Ehhh..
no nie, znowu przerwa? przecież już tylko 3 odcinki zostaną do końca :( a skąd taka informacja?
To przez Zimowe Igrzyska Olimpijskie i nie tylko HTGAWM idzie na wstrzymanie, ale też kilka innych seriali.