PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=710594}

Sposób na morderstwo

How to Get Away with Murder
2014 - 2020
7,9 50 tys. ocen
7,9 10 1 50445
7,2 18 krytyków
Sposób na morderstwo
powrót do forum serialu Sposób na morderstwo

Bardzo dobry odcinek. Wreszcie czuję, że oglądam htgawm: mnóstwo zwrotów akcji i każdy z bohaterów czuł się potrzebny.
Bardzo mnie ciekawi co wyjdzie z wątku Isaaca skoro sprawa Stelli pójdzie do sądu.

ink1313

Mamuśka jest zamieszana w śmierć Wesa czy oboje z ojcem? Nie mówcie, że on żyje i Castillo go ukrywają. Widziałam jeszcze teorie z bliźniakiem Christophem, brrr....

ink1313

Mam nadzieję, że Isaac nie zrobi nic głupiego, a Oliver powinien się w końcu ogarnąć.

ink1313

Dobrze było w końcu zobaczyć Annalise w sądzie, chociaż mogła być nawet trochę ostrzejsza. Ale być może w pozwie zbiorowym uderzy z pełną siłą.
Mamuśka okazuje się wcale nie taka nieogarnięta jak by się mogło wydawać, niszczą Isaaca w sądzie, ten znowu bierze heroinę, ale i tak najbardziej pokręcona dalej zostaje sprawa Wesa. Te spotkania, telefony, nagłe przesłuchanie i morderstwo. No na ten moment to wgl nie mam pojęcia co to ma znaczyć xD
No i po następnym odcinku 3 tygodnie przerwy o ile się nie mylę? Ehhh..

użytkownik usunięty
balapipa22

no nie, znowu przerwa? przecież już tylko 3 odcinki zostaną do końca :( a skąd taka informacja?

To przez Zimowe Igrzyska Olimpijskie i nie tylko HTGAWM idzie na wstrzymanie, ale też kilka innych seriali.

balapipa22

Mam nadzieję, że skutek tej intrygi to nie będzie powrót brata bliźniaka. Mam nadzieję, że te wszystkie sygnały, że on żyje to tylko puszczanie oczka do jego fanów.