Mamy mały sneak peek:
https://www.youtube.com/watch?v=hJEOc1LO3ws
i jutro witamy nowy sezon.
Czy osoba wykrwawiająca się na śniegu próbowała zabrać małego Christophera (dzieciak nie ma nawet roku, a już jest świadkiem morderstwa) i czy Bonnie ją właśnie dobiła? Wygląda na to, że wstawki z przyszłości będą z perspektywy ofiary, a jej tożsamość poznamy pewnie w odcinku kulminacyjnym (tym razem ósmym?). Szkoda tylko, że zagadka to znowu: 'Kto nie żyje?' - sezon trzeci się kłania.
Annalise znowu ucząca i pracująca z Tegan w Caplan and Gold? Zapowiada się świetnie choć wolałbym Annalise, Bonnie i Franka razem na jakiejś sprawie. Gabriel to taki pewniejszy siebie Wes. Jeden odcinek to za mało żeby cokolwiek o nim powiedzieć (oprócz tego, że to pewnie syn Bonnie z gwałtu), ale będziemy widzieć go często, bo dostał miejsce Ashera w grupie 'specjalnych' studentów AK. Ten drugi na prawdę musi wziąć się w garść, ustalić kim jest i na czym mu zależy - Annalise miała rację co do wszystkiego. Może wyniknie z tego fajny wątek (w tamtym sezonie to Connor się miotał i rzucił studia). Laurel mnie nie drażniła (tak trzymać), a próba mieszkania wszystkich bohaterów to recepta na niezłą katastrofę, ale może być fajnie (w sumie i tak zawsze ze sobą przesiadują).
Bardzo udany powrót (premiera czwartego sezonu rok temu mnie uśpiła). Chcę więcej.
A gdzie można zobaczyć sezon 5? Wpisuję nazwę serialu + sezon + odcinek i wyskakują mi same fejkowe strony :/
Jest pewna strona, 'fili' - koncówka po kropce to tv ;)
Co do głównego postu: Connor nie zrezygnował ze studiów, został z nich wyrzucony.