PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=710594}

Sposób na morderstwo

How to Get Away with Murder
2014 - 2020
7,9 51 tys. ocen
7,9 10 1 50548
7,2 18 krytyków
Sposób na morderstwo
powrót do forum serialu Sposób na morderstwo
gabriela90

powrót Wesa jest wielkim wielkim zwrotem akcji, ale nie mam pojęcia jak oni to wszystko chcą logicznie wytłumaczyć.

siweq

Nie da się tego logicznie wyjaśnić. Widzimy jak przebiegło jego zabójstwo, potem Connor go reanimował i nie zdołał, potem dom eksplodował, potem była sekcja, potem AK została oskarżona o jego morderstwo. Ciało zostało skremowane, bo Denver chciał wrobić AK i tylko tyle. Nie ma opcji żeby żył i nie popadnięto w śmieszność albo gdzieś na terytorium absurdów z Pretty Little Liars.

Trzymam się tego, że to halucynacja albo dorosły Christopher.

ocenił(a) serial na 6
ink1313

Ja stawiam, że AK pomogła mu upozorować śmierć tak jak sama to zrobi

gabriela90

Widzieliśmy jak bardzo cierpiała z powodu jego śmierci, nawet o mało nie dostała za niego dożywocie, więc wykluczyłbym jej udział. Jeśli już ktoś miałby pomagać Wesowi to Tegan. Laurel pomogła zniknąć.

ocenił(a) serial na 6
ink1313

W tym serialu już dawno nie chodzi o logikę :)

ink1313

Przede wszystkim dobrze by było, jakby w temacie pojawiła się informacja o spoilerze, bo tym właśnie jest wątek. Możesz łatwo zabrać komuś przyjemność z oglądania serialu.

Co do wątku to obstawiam, że pokażą to tak, że wszystko było ukartowane przez rodzinę Castillo (nie pierwszy i nie ostatni raz :) ). Tak naprawdę Wes mógł otrzymać jakiś specyfik, który spowalnia parametry życiowe czy coś w tym stylu. Oparzenia mogłyby być spreparowane. Ciało nie bez powodu było "skremowane", bo tak de facto nie można było zrobić ponownej sekcji, a więc tak jakby w ogóle nie było zwłok. Myślę, że będzie taki scenariusz.

ocenił(a) serial na 8
ink1313

No i "wygrał Pan odkurzacz marki Zelmer":) - to dorosły Christopher

ocenił(a) serial na 6
Rajwant

Szacunek :)

Rajwant

"The seed is strong" - Jon Arryn

Rodzinka Laurel miała jakąś wyjątkowo słabą pulę genową, skoro ta urodziła kopię swojego chłopaka :)

ocenił(a) serial na 8
ink1313

Taniej wyszło - taki żarcik..:) i nie trzeba było nikomu tłumaczyć kim jest ten młody człowiek prowadzacy zajęcia z prawa kryminalnego.