PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=710594}

Sposób na morderstwo

How to Get Away with Murder
2014 - 2020
7,9 50 tys. ocen
7,9 10 1 50448
7,2 18 krytyków
Sposób na morderstwo
powrót do forum serialu Sposób na morderstwo

jaki jest wasz rekord w obejrzanych odcinkach w 1 dzień ?

użytkownik usunięty
rapunzel666666

10-12 odcinków. Tak oglądałem GoT oraz Glee.

Nieźle. Ja nie potrafiłabym łyknąć całego sezonu na raz :)

użytkownik usunięty
stasza2233

Akurat rekordy pobijałem, kiedy lenistwa nie było końca albo depresja dopadała.
Przyznam, że na początku trudno było przyzwyczaić się do takiej ilości odcinków, bo oczodoły aż paliły :)

Ja większość seriali tak oglądam. Generalnie oglądam przy pracy, więc parę godz. z serialem to nic specjalnego:)
Część mojej pracy polega na mechanicznym składaniu i dzięki oglądaniu paca staje się znośna, a i nie marnuję czasu wolnego na oglądanie.
Pierwszy serial, który tak obejrzałam to 24 godz. i szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie oglądania go w inny sposób.
Grę o Tron również tak oglądam i mężowi nie pozwalam obejrzeć przed wyemitowaniem całego sezonu:)
Dzięki temu nie drażnią nas odcinki, w których się niewiele dzieje, bo oceniam sezon jako całość historii.
Przy proceduralach nie ma to większego znaczenia, ale przy takich jednowątkowych nie lubię oglądać inaczej. Jak zaczynam oglądać jakiś nowy serial, to naprawdę cierpię oglądając po odcinku:( To trochę tak, jakby sobie np. Transformersów podzielić na 20 min. odcinki i oglądać co tydzień:(

terrabzdeta

Mam tak samo.

rapunzel666666

Ja w jeden dzień obejrzałam 11 odcinków htgawm i to raczej mój rekord. Serial bardzo wciąga, ciężko czekać do końca września, gdy 3 sezony obejrzy się w cztery dni :'(

ocenił(a) serial na 10
rapunzel666666

18 odcinków ale dr housa. XD

rapunzel666666

Prawie cały sezon pierwszy HTGAWM XDD (13 odc o ile dobrze pamiętam) . Nigdy przedtem żaden serial aż tak mnie nie wciągnął.