Squid Game (2021-2025)
Squid Game: Sezon 2 Squid Game sezon 2, odcinek 1
odcinek Squid Game (2021-2025)

Squid Game | Bułka i loteria

Bread and Lottery 1h 5m
6,8 2,1 tys. ocen
6,8 10 1 2076
Squid Game
powrót do forum s2e1

Zaskoczenie

ocenił(a) serial na 7

Wiele entuzjastycznych opinii. Pierwszy odcinek oglądałem z niedowierzaniem. To Squid Game? Rzadko to robię- przewinąłem 3 pierwsze odcinki. Szkoda czasu. Zwykle drugi sezon jest gorszy, ale żeby aż tak?

pirks4

To żart? Nie dowierzam że można w ten sposób ocenić ten sezon. To może inaczej. Czego spodziewali się oglądający ten sezon? Chyba nie tego że rezyser od razu wprowadzi nas do gry i ludzi grajacych o przeżycie na wyspie? Sezon został poprowadzony idealnie, 1 odcinek to czyste złoto, ostatnia scena z ruletką jest poprostu genialna. Sezon buduje napięcie, dostarcza nowe gry, nowe postacie, poznajemy trochę lepiej postać czlowieka w czarnej masce. Sezon został uciety w takim miejscu a nie innym i bardzo dobrze, po geniaknym Arcan i słabym finale ktory został skrócony z 3 odcinków a może nawet całym sezonie w jeden odcinek tutaj mamy dopięcie na ostatni guzik. Sezon dociągnał, rzadko się to zdarza że 2 sezon jest tak samo dobry jak pierwszy ale tutaj się to udało. Naprawdę nie wiem o co tutaj ludziom chodzi. Fakty są takie że sezon został poprowadzony tak jak trzeba. Koniec tematu.