Squid Game: Sezon 2 Squid Game sezon 2, odcinek 5
odcinek Squid Game (2021-2025)

Squid Game | Jeszcze raz

One More Game 1h 16m
6,6 1,7 tys. ocen
6,6 10 1 1663
Squid Game
powrót do forum s2e5

Sezon 2 na prawdę się fajnie rozpoczyna. Nowe postacie dają ciekawy klimat, ale ile można z tymi transami. Odcinek 5 tak na prawdę poświęcony jest facetowi z zaburzeniem psychicznym, który czuje się kobieta i potrzebuje kasy na operacje zmiany płci. ILE MOŻNA

ocenił(a) serial na 8
Zosia_Marcin

Naprawdę aż tak ci to przeszkadza? + Nie cały odcinek, nie kłam. Polecam się zagłębić w problem tych osób w Korei. Bardzo ważny wątek! Dobrze, że twórcy postanowili dodać taką postać 

ocenił(a) serial na 8
Zosia_Marcin

Naprawdę aż tak ci to przeszkadza?

Watchamn

Tak, przeszkadza

ocenił(a) serial na 7
Arkadiusz_Dabrowski_2

Może to się leczy? Na 900 bohaterów, z których każdy trafił tam z jakimś problemem, ciebie podnieca jeden, który potrzebuje operacji płci. Nie wiem co jest bardziej nienormalne. Problem tej postaci czy ty.

Watchamn

Tak, przeszkadza mi to. Cały ten wątek przewijam, a to psuje mi wrażenia z oglądania. Standardowo, jak to na Netflixie musieli dodać tego typu wątek, żeby się zgadzała ilość lewicowej narracji.

ocenił(a) serial na 6
Inquisitor4K

Też przewijam jak pojawia się ten dziwoląg.

Watchamn

mi też przeszkadza więc wypad .!.

ocenił(a) serial na 7
Zosia_Marcin

To obejrzyj Plebanię !

Zosia_Marcin

Oj tak super różnorodność. Trans, ćpun, baba w ciąży i wróżka zębuszka...

Zosia_Marcin

Nie, transpłciowość nie jest zaburzeniem psychicznym, za to urojenia już tak (F22.0 - Zaburzenie urojeniowe).
ICD-10 transpłciowość traktuje w kategorii zaburzeń identyfikacji płciowej (kod F. 64).

ocenił(a) serial na 7
joseeee18

Transpłciowość jest zaburzeniem i to co tam sobie uzna WHO ma coraz mniejsze znaczenie.

mat_31

xD

Przecież WHO twierdzi że jest to zaburzenie, a dokładniej zaburzeni identyfikacji płciowej. Widzę u ciebie z czytaniem ze zrozumieniem nie najlepiej.

ocenił(a) serial na 7
Zosia_Marcin

Twoje narzekania są bardziej krindzowe od tej postaci xd można się pośmiać przynajmniej jak mówi że chce się do Tajlandii przeprowadzić

Zosia_Marcin

Hahaha filmweb jak zwykle w formie, 1 co zrobilem po obejrzeniu odcinka to wszedlem tutaj bo wiedzialem ze jakis idiota sie o to przyjebie

Zosia_Marcin

Masz zupełna rację. Przespałem ten wątek bo nie dało się oglądać tego obrzydlistwa.nastepnym razem zoofilie będą promowac

ocenił(a) serial na 7
Zosia_Marcin

Wszystkim, którym przeszkadzają wątki lgbt w serialach/filmach, polecam anulowanie subskrypcji netflixa ;)). Naprawdę nikt wam nie każe oglądać najnowszych produkcji. Problem rozwiązany, nie ma za co.

ocenił(a) serial na 7
salwunia

Zawsze można przejść na kablówkę i oglądać TVP1. A jaka oszczędność.

ocenił(a) serial na 9
Zosia_Marcin

A zobacz ile czasu poświęconego relacji matki z synem, albo ten długi wątek o byłych którzy może się zejdą. No mnie to triggeruje tak strasznie, przecież to wcale nie jest komentarz społeczny, powinni tylko grać w gry i umierać

ocenił(a) serial na 7
velours

No te wątki też są beznadziejne, nie tak bardzo jak wątek transformatora, ale jednak. Zresztą wystarczy sobie porównać z 1 sezonem, tam relacja głównego bohater z jego matką, czy nawet relacja Sang-Woo z jego matką mimo, że jej tak naprawdę nie widzimy są dużo lepiej poprowadzone i przede wszystkim postacie nie są nijakie.

Zosia_Marcin

To nie ogladaj,proste

ocenił(a) serial na 8
Zosia_Marcin

Netflix się nie pozbiera po tym komentarzu.

Zosia_Marcin

Taki mają przykaz. Musi być przedstawiciel dewiantów bo inaczej nici z produkcji. Trza społeczeństwo "edukować" w sprawach cudaków bo my przecież zacofani i nietolerancyjni i w ogóle nie znamy się. Nie to co "naukowo" oświeceni lewi.

Motyl_Kobieta

Lewica oświecona? w czym? przecież to właśnie od niej padają, najgłupsze i najbardziej DEBILNE tezy na świecie. (patrz Żukowska)która jest chora psychicznie. (Tak, wiem, pisałaś to świadomie, dając cudzysłów).

Zosia_Marcin

Łeeee tam, jeden czubek na tylu ludzi, to jeszcze nie tragedia, jak na netflixa. Mają seriale i filmy, które znacznie nachalniej upychają te dziwactwa do swoich produkcji. Można przymknąć oko, jak się ma wyrobione zdanie na te sprawy.