Squid Game: Sezon 2 Squid Game sezon 2, odcinek 7
odcinek Squid Game (2021-2025)

Squid Game | Przyjaciel czy wróg

Friend or Foe 1h
6,4 2,0 tys. ocen
6,4 10 1 1992
Squid Game
powrót do forum s2e7

Po strzelaninie zostawili graczom włączone światło, żeby mogli się łatwiej zorganizować. Ten sezon to jakieś nieporozumienie.

ocenił(a) serial na 8
ocenił(a) serial na 8
Inquisitor4K

Słuszne pytanie w sumie nie wiem czy strażnicy mieli noktowizory na składzie
Myślę to że Lider  mógł pozwolić na taką strzelankę po prostu postrzegał to jako grę no cóż serial musiał mieć akcję 

ocenił(a) serial na 8
Peredur

Skoro, to była specjalna gra

ocenił(a) serial na 8
rydzio21_2

W sumie jakby doczekali głosowania byłaby przewaga graczy którzy chcą kontynuować grę

ocenił(a) serial na 6
Peredur

Myślę, że lider pozwolił na bunt i zabicie własnych żołnierzy żeby przydusić jakie kolwiek ponowne powstania w zarodku. Chciał nauczyć innych pokory, a tego głównego w końcu postawić do pionu. Przecież to jest genialne - kontrolowany bunt...

soneta_filmweb

ale kogo chciał nauczyć pokory? Przecież w następnej grze to logicznie będą brali udział nowi gracze. Będzie im puszczał filmiki z tego mordowania na starcie czy jak?

pestycyd__

Logiczne, że została jeszcze prawie setka starych graczy i 3 gry.

Inquisitor4K

Nie wiem jak niektórzy oglądają serial. Przecież ten bunt był zaplanowany przez Lidera. To była specjlana gra. Kazał się wcześniej przygotować żołnierzom. A dlaczego nie zabili głównego bohatera. Lider chce go ukarać, pokazać, że się myli. W rozmowie w aucie mówi mu, że Ci ludzie to w sumie podludzie i zasługują na śmierć. I to chce udowodnić główne u bohaterowi, że ludzie są podli.