Nie oczekiwałem, że utrzymają poziom pierwszego sezonu, ale takiego betonu się nie spodziewałem. Wywołany sztuczny bunt, mógł zostać zakończony w jedną chwilę. Gdy zobaczyli, że gracze dorwali się do broni, mogli od razu zamknąć drzwi i byłoby po temacie. Głównemu bohaterowi, który wywołuje bunt, utrudnia przebieg gier od samego początku i jest niewygodny dla organizatorów, zabijają kolegę za zgrywanie bohatera. On sam uchodzi z życiem przy czym inni zbuntowani bez chwili zawahania dostają kulkę w klatę. Oczywiście w tak popularnym serialu nie mogło zabraknąć transseksualisty, który biedny został odrzucony przez rodzinę, przyjaciół i stracił pracę. Był on wcześniej wojskowym z jajami i twórcy musieli mu te jaja uciąć no bo takie mamy przecież czasy.
Oj rety protoagonista zawsze ma plot armor
Serial musiał pokazać jakąś akcję myślę że nawet było to za aprobatą lidera dlatego bunt nie został spacyfikowany tak szybko w sumie nadal toczyła się gra specjalna którą poprzedziły zamieszki
Przecież zamknęli drzwi w trakcie strzelaniny po akcji jeden z graczy wybił szybkę (wizjer) i sięgnął za klamkę :p
Główny bohater złamał reguły gry i dostał się tam ponownie poprzez oszustwo. Chcą go ukarać. Poza tym lider jest psychopatą i dlatego bierze udział w grach incognito, bawi go ta cała sytuacja, jest ciekaw jak to potoczy się dalej, dlatego zostawia głównego bohatera przy życiu, a zabija jego kolegę. Dla naszego bohatera szykują coś specjalnego za złamanie reguł.
Może to być całkiem możliwe myślę że dopasują mu grę taką że będzie musiał decydować kto umrze także nie mogę się doczekać 3 sezonu
W trzecim podejrzewam że przykładowo matka poświęci się dla syna jak z pierwszym sezonie zwycięzca będzie tylko jeden i na pewno to nie będzie protagonista
Śmiesznie jakby ta matka była drugim Impostorem tylko mniejszej rangi i próbowała wyciągnąć syna z tej gry.