Do odcinka 6 rewelacja, ale zakończenie to kaszana jakaś. Mogliby już przedłużyć ten sezon do tych 11 czy 13 odcinków a tu niespodzianka! Odcinek 7, zakończenie, czyli urywanie fabuły w 3/4 i jeszcze sobie 3 sezon robią, prawdopodobnie z 3 czy 5 odcinkami na krzyż który wyjdzie w 2025 ( Znając Netflixa to albo w połowie roku albo pod koniec :) ) Człowiek czeka jak głupi 3 lata, a pod koniec szlak go bierze...
Już od dłuższego czasu była podana informacja, że sezon 3 wyjdzie w 2025 roku. Dodatkowo sezony 2 i 3 były kręcone jednocześnie, czyli można było z dużym prawdopodobieństwem założyć, że akcja na koniec S02 będzie urwana.
Czym tutaj się denerwować? Wątki będą kontynuowane. Oficjalnie już dawno zapowiedziano, że dostaniemy sezony 2 i 3, które zakończą historię, więc nie rozumiem oburzenia.
Mam podobne odczucia urwało się nagle jakby miało być jeszcze z 1/4. Wcześniejsze odcinki nawet nieźle, ale zakończenie porażka.
Bez nerwów ;) Prawdopodobnie latem ma być.Jak już wcześniej ktoś napisał ,czekałeś trzy lata to kilka miesięcy nie zbawi ;) Ja byłem nastawiony od początku,że urwą akcje w połowie
Oni nie robią tego serialu za grube miliony, byśmy sobie obejrzeli go w 3 dni i zapłacili za Netflixa raz. Skoro to tyle kosztuje, to musi się zwrócić, więc nie ma co się dziwić, że resztę dadzą za jakiś czas, byśmy zapłacili ponownie. Takie realia rynku, nikt nie chce dokładać do interesu i nic w tym dziwnego.