Squid Game
powrót do forum 2 sezonu

To co robią z serialami to jest tragedia... Jak to wgl nazwać? To był sezon czy jedna z części drugiego sezonu.. Tyle czekania by nic nie dostac tak naprawdę.. Tak naprawdę jesteśmy w tym samym punkcie w którym byliśmy po 1 sezonie.. Nie wiemy nic nowego.. Po co oni wypuszczają coś bez zakończenia, bez wyjaśnień... oczywiście kasa.. niestety... Nie miałem wielkich oczekiwań ale to co nam dali to cios w policzek.. Co ja gadam nic nam nie dali.. 2 pierwsze odcinki zapowiadały świetny sezon , mocne wejście... Tak naprawdę nic nie dostaliśmy, nic nowego, żadnych wyjaśnień. Dostaliśmy po prostu gry z nowymi aktorami i lider się przyłączył i to tyle... Policant w finale jest w tym samym miejscu co w 1 odcinku nic się nie ruszyło haha. Nasz bohater główny nic nowego nie odkrył xDDD Naprawdę nie miałem dużych oczekiwań ale po obejrzeniu tego sezonu nie dowiedziałem się kompletnie nic nowego. Nawet żadne wątki nowe nie powstały haha. Netflix w ostatnich latach to istny dramat. Wypuszczają coś, dzieląc na x części. Ja po tym co teraz obejrzałem nic się nie dowiedziałem. Dosłownie nic... Ale hajsik będzie się zgadzał... Wielki zawód.